Huszonöt milliárd forintos turisztikai fejlesztési program készült Murafölde és annak centruma, Kanizsa vonatkozásában

Huszonöt milliárd forintos turisztikai fejlesztési program készült Murafölde és annak centruma, Kanizsa vonatkozásában – mondta el szerdán Cseresnyés Péter, a Mura-program miniszteri biztosa.

Mint elhangzott: a Mura-program legfontosabb célja a munkahely-teremtés, így minden beruházás, legyen az mezőgazdasági termékfejlesztés vagy turisztikai program, ezt a célt szolgálja.

Valódi turisztikai lehetőségeket szeretnénk teremteni a térségben, és ennek érdekében Muraföldét turisztikai márkaként építjük fel – fogalmazott Cseresnyés Péter, aki hozzátette: ehhez egyedi programot, élményt kell nyújtani az idelátogatóknak, másrészt minőségi szolgáltatásokra, szálláshelyekre lesz szükség. (Forrás: zaol.hu)

Dobri Lajos a Kisgazda Polgári Egyesület Zala Megyei Szervezetének az elnöke: minden erőfeszítésünk hiába való lesz, ha Magyarországot egyesek bevándorló országgá silányítják. Ez most vasárnap kell nekünk megakadályozni! Senki sem maradhat most vasárnap otthon. Kettő darab X-et kell a két szavazólapon jó helyre berajzolni. Az egyiket a Fidesz-KDNP országos választási listájához, a másikat a Fidesz-KDNP egyéni országgyűlési képviselőjelöltjéhez, így Nagykanizsán Cseresnyés Péter neve mellé.