Horváth Miklós Csaba értesítése alapján – Tessely Zoltán: Egy kötetlen, baráti beszélgetés

Nagy öröm és büszkeség számunkra, hogy Orbán Viktor miniszterelnök úr tegnap Etyekre látogatott. Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani neki, hogy a kormányalakítás nehéz munkája alatt is érdeklődött az etyeki időközi választás utolsó hetének tapasztalatairól, esélyeiről. Egy kötetlen, baráti beszélgetés keretében oszthattuk meg egymással gondolatainkat, és nemcsak Etyek, de egész Magyarország jövőjét meghatározó folyamatokról is tudtunk felszabadultan, oldott hangulatban beszélgetni.

Ez a találkozás arra is lehetőséget kínált számomra, hogy a Pannónia Szíve – 35 település felemelkedésének krónikája című, közelmúltban elkészült kiadványunkat is át tudtam adni miniszterelnök úrnak – mely kötet ajánlásának megírására már korábban elfogadta felkérésemet.

Nagy megtiszteltetés és feledhetetlen élmény volt ez a találkozás. Bizton állíthatom, hogy mindannyiunk számára erőt adott további közös feladataink elvégzéséhez. Remélem, hogy ez a személyes találkozás, és az általunk képviselt értékek és elképzelések itt Pannónia Szívében nemcsak a mi, de a miniszterelnök úr további munkáját is segíthetik.

Forrás: Tessely Zoltán Facebook oldala