Holczmann Mihály kisgazda tagunk tollából:

Kedves Elnök Úr! Kedves TagtársaK!

Köszönöm szépen a tájékoztatást és az elnökség előkészítő munkáját!

Sajnos a jelenlegi vírushelyzet sokunkat távol tartott a közgyűlésen való személyes részvételről, de azt gondolom lélekben együtt voltunk sokan egy közösséget alkotva!

Teljes mértékben egyetértek az elfogadott határozatokkal, külön is megemlítve a 2022 évi választás érdekében hozott határozattal, mely sorsdöntő választás lesz jövőnk érdekében!

Vidéken, személyesen tapasztaljuk az “ellenzéki összefogás” nagyon erős megjelenését és törtetését, az egyszerű emberek megtévesztését, ígéretekkel való becsapását. Sajnos látjuk, hogy nagyon sok befolyásolható egyszerű embert tudnak maguk mellé állítani itt vidéken is, hamis ígéretekkel. 

A kampány taktikában és narratívákban egy dolgot el kell ismerni: nagyon jól manipulálják az embereket az összefogásuk sokrétűségével a szövetségeseik megjelenítésével-felsorolásával! 

Ennek okán szeretném javasolni a mi oldalunkon is nagyobb nyilvánosságot kapjanak a szövetségesek, mert az emberek fejében csak az van, hogy FIDESZ – KDNP és nem tudnak a szövetségesekről – KPE, Nemzeti Fórum, MAGOSZ, Vállalkozók pártja, Lungo Drom. 

Javaslatom szerint szükség lenne szövetségesek megjelenítésére a kampányban a nyilvánosságban, melynek hatására szélesebb körben lehet megszólítani a választókat ezen pártok szimpatizánsai körében!   

Bort, Búzát Békességet és sok Áldást kívánva az elnökség munkájára és közös jövőnkre:

Holczmann Mihály

Szabadszállásról BKK. 1 VK.