Hidvéghi Balázs: az európai baloldal újabb brutális nyomásgyakorlásra készül hazánk ellen

Fotó fidesz.hu

A Fidesz szerint az európai parlamenti baloldal egy újabb „brutális nyomásgyakorlásra” készül a jövő héten annak érdekében, hogy belekényszerítse Magyarországot a háborúba – erről Hidvéghi Balázs fideszes európai parlamenti képviselő beszélt pénteken, a közösségi oldalára felkerült videónyilatkozatban.

A kormánypárti politikus azt mondta: az EP-képviselők a „magyar dollárbaloldal hathatós közreműködésével” egy újabb hazug, Magyarországot elítélő jelentést készítenek elő. A készülő szöveg „hemzseg a durva hazugságoktól” és arra szólítja fel az Európai Bizottságot, hogy ne fizesse ki a Magyarországnak járó uniós pénzeket – tette hozzá.

Felháborítónak nevezte, hogy miközben a dollárbaloldal Magyarországon a pedagógusok béremeléséért tüntet, aközben Brüsszelben azon dolgozik, hogy a magyar emberek ne kapják meg a nekik járó forrásokat, és így a pedagógusok se a béremelést.

Hidvéghi Balázs szerint a dollárbaloldal és Brüsszel célja, hogy Magyarországot a békepárti álláspont feladására kényszerítsék és belesodorják a háborúba.

Mi azonban kitartunk a békepárti álláspont mellett, és üzenjük Brüsszelnek, hogy nem engedünk a nyomásgyakorlásnak: minden egyes hazug támadásra megadjuk a méltó választ, és nem hagyjuk, hogy Magyarországot belesodorják a háborúba – hangoztatta.

Forrás: feol.hu

https://www.feol.hu/orszag-vilag/2023/05/hidveghi-az-europai-baloldal-ujabb-brutalis-nyomasgyakorlasra-keszul-hazank-ellen-video