Használt, üres IBC-ből csináljon nitrogént

A VulcanAgro Kft. 2022-ben elindítja a használt IBC-konténerek visszavételét. A használt IBC-k árát így fordíthatja nitrogénre, komplex lombtrágyára vagy kénes termékekre is.

Milyen IBC-tartályokat keresünk?

Elsősorban 1 000 literes, jó állapotú tartályokat gyűjtünk vissza, amelyek alkalmasak lombtrágyák és egyéb termésnövelők későbbi tárolására. Nem folyhatnak, záródniuk kell az alsó leeresztőcsapnak, tiszták és esztétikailag megfelelő állapotúak legyenek. Olyan tartályt, amelyben gázolajat vagy növényvédő szert tároltak, nem tudunk átvenni. Szeretnénk a telephelyeket megszabadítani a felesleges göngyölegtől és azokat – környezetet nem károsítva – újra körforgásba állítani!

Mit kell tennie, hogy megvásároljuk?

Kérjük, hogy hívják fel a megadott telefonszámot (vagy küldjenek egy e-mailt), és jelezzék az értékesítési szándékukat. Az adatok felvétele után a területileg illetékes kollégánk felkeresi Önöket, és szemrevételezi a tartályokat. Ezek után ismét felvesszük Önökkel a kapcsolatot, és a cég logisztikai részlege megszervezi a tartályok gyors elszállítását.

Mennyit ér egy tartály?

A jó minőségű, de használt IBC-tartályok piaci ára jelenleg 10 000–20 000 Ft + áfa között mozog. Ezért az összegért már azonnal használható, mosott és telephelyre szállított tartályokat kapunk. Az Öntől megvásárlandó tartályok ára tehát függ a mennyiségtől, azok állapotától és a telephelyünkre történő szállítás költségétől. Igyekszünk a lehető legjobb árat kifizetni értük, amit Ön a gazdálkodáshoz szükséges VulcanAgro-s termékekre tud majd fordítani.

Mire költhető el ez az összeg?

Az elszállított IBC-tartályok ellenértékét teljes egészében jóváírjuk a VulcanAgro Kft. által forgalmazott folyékony termésnövelők vagy lombtrágyák vételárában. Így az Önök telephelyén nem szaporodnak tovább a felesleges göngyölegek, és helyette hasznos, akár azonnal felhasználható termékekhez juthat. Milyen termékekre fordítható az IBC tartályok visszavásárlási értéke.


Forrás: vulcanagro.hu, magro.hu