Hanó Miklós a Polgári Kisgazda közösség és a jelenkor kiemelkedő embere távozott

Fotó behir.hu

Derű, a közösség iránti elkötelezettség és tudás birtokosa volt. A KPE elnökségi tagja, a Fidesz volt Országgyűlési képviselője, Békéscsaba alpolgármestere, a kisgazda érdekek felelős szószólója hagyott itt bennünket vasárnap.

Mindig a közösség javát szolgáló tevékenysége már most hiányzik. Kiemelkedő életútja tiszteletet és szeretetet váltott ki, ami a búcsú szavait is könnyebbé teszi. Harcos volt, ha azzá kellett válnia. Szerető szülő és elkötelezett gazda, a városáért, az országáért felelős politikus távozott.

Isten nyugosztalja.

Dr, Turi-Kovács Béla

Országgyűlési kápviselő,

az Országgyűlés korelnöke,

a Kisgazda Polgári Egyesület Elnöke

Elhunyt Hanó Miklós, Békéscsaba alpolgármestere

Életének 67. évében elhunyt Hanó Miklós, Békéscsaba alpolgármestere, a Fidesz helyi önkormányzati képviselője, korábbi országgyűlési képviselő.

Hanó Miklós 1957-ben született, kisgyermekként a Szluka-dűlőn és Telekgerendáson nevelkedett. Az élelmiszeripari szakközépiskola elvégzése után Szegeden tanult, ott szerzett húsipari üzemmérnöki diplomát. Az egykori Zöldértnél, majd jogutódjánál a Húskernél, utána pedig a Körös-Food Kereskedelmi Kft.-nél dolgozott.

1998 és 2002 között az FKGP országgyűlési képviselője volt. 2010 és 2014 között ismét országgyűlési képviselővé választották, ekkor már a Fidesz tagjaként. 1998 és 2002 között, valamint 2006 óta Békéscsaba alpolgármestere volt.

Mint a februári, a köz szolgálatában végzett 30 éves munkája elismerése kapcsán készített interjúban is fogalmazott: mindig azon tevékenykedett, hogy a város fejlődjön, szépüljön.

Forrás: behir.hu

https://behir.hu/elhunyt-hano-miklos-bekescsaba-alpolgarmestere

A miniszterelnök közösségi oldalán vett búcsút Hanó Miklóstól, Békéscsaba kormánypárti alpolgármesterétől.

„Elment a nehéz idők nagy harcosa. Isten veled, Hanó Miklós!” – írta megemlékező posztjában Orbán Viktor. Hanó Miklós, Békéscsaba alpolgármestere, a Fidesz helyi önkormányzati képviselője, korábbi országgyűlési képviselő 66 éves korában, vasárnap hunyt el. 

Forrás. Index.hu

https://index.hu/belfold/2023/09/04/orban-viktor-gyaszol-hano-miklos-meghalt-gyasz-bekescsaba-alpolgarmester/