Guth Sándor: Az Új Esztendő küszöbén!

A láthatatlan, globalista, világuralmat akaró erők, liberálisnak mondott urak akarják 1100 éves nemzetünket – gazdaságát és kultúráját – tönkretenni.  Embereinket háborúban pusztítani.

Nézzük, hogy mi is vagy ki is az igazi agresszor? Mondhatjuk Oroszország. De azok kik, akik évek óta elnyomás alatt tartanak több nemzeti kisebbséget, köztük az öt milliós orosz lakosságot? Kik azok, akik nem tartják meg azt a 2000 éves római jogot, hogy hallgattassék meg a másik fél is? És azt, hogy „vim vi repellere licet”,   tehát erőszakot erőszakkal visszavetni megengedett?

Tudjuk jól, hogy nem az ukrán nép, hanem annak egy birodalom által mozgatott kormánya és „vezére” azok, akik kikényszerítették az agressziót. Ők nem tárgyalásokat, hanem a háború folytatását akarják. 

Sokan gondolják Hazánkban, hogy a törvényszegők, bűnözők ügyeiben enyhe ítéletek születnek, erre lehetne mondani, hogy „no comment” . De nem mondom, azt viszont igen, hogy érdemes megismerni a hatalom átmentés módszereit, amit az úgy nevezett – Reagan – Gorbacsov találkozó utáni  – „Rózsadombi megállapodásokban” ismerhetünk meg. Lehet mondani, hogy legenda ez a paktum, de a lényeget tekintve, sok mindenre rávilágít, amit a 11 pontjában olvashatunk.

Ma is elgondolkodhatunk azon, hogy az Európai Unió mivel bizonyítja a demokráciát: bizonyosan nem azzal, hogyha tönkreteszi nemzetünk gazdaságát, kultúráját.

Történelmi személyektől való idézetek jutnak eszembe a fentiekről: „A bajok, amiktől az ország szenved a demokrácia zavaros értelmezéséből keletkeznek”  (USA Függetlenségi Nyilatkozata idejéből) valamint J. P. Marat-tól: „Ostobaság azt állítani, hogy akik kényükre-kedvükre basáskodtak velünk, büntetlenül fosztogattak és elnyomtak minket, azok megváltoznak. Ha nem követjük a célra vezető utat, nem kerülhetjük el a polgárháborút.”

Tisztelt Polgártársaim!

Legyünk hűek és méltók, dicső elődeinkhez, Szent Istvánhoz, Szent Lászlóhoz, a Hunyadiakhoz, Rákóczihoz, Kossuthoz és az ’56-os szabadságharcosokhoz, akik életüket Hazánk és népünk szabadságának szentelték.

Népünk és annak kormánya által bizonyított tényekkel állítsuk meg azokat, akik az Európai Unióból – köztük vannak hazaárulók is – támadnak minket.

Isten áldja Hazánkat e nemes küzdelemben!

Szolnok – Nagykörű, 2023. 01 .23.

Guth Sándor – Kisgazda