Gulyás Gergely és Fekete-Győr András egyetemisták előtt vitázott

index.hu

Vitát tartott Fekete-Győr András, a Momentum elnöke és Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter hétfőn a Joghallgatók Önképző Szervezetének nyári egyetemén – számol be az Index.

Az EP képviselők eddigi tevékenységéről és a fideszes bizottsági posztok meg nem szavazásáról szóló téma során Fekete-Győr András kijelentette: „fideszes képviselőkben a gerincet, az elveket már nem nagyon látom”.
Erre reagálva Gulyás Gergely úgy fogalmazott: amit uniós szinten csinál a Momentum, az nemzetellenes. A beszélgetés során a Momentum elnöke a Fideszt a szélsőséges pártok közé sorolta Matteo Salvini és Marine Le Pen oldalán, mire Gulyás Gergely azt válaszolta: „Magyarország legszélsőségesebb pártja a DK. Persze a Momentum is megérdemelné a szélsőséges jelzőt”.

A momentumos politikus a kérdésre, hogy elfogadná-e, ha Orbán Viktor miniszternek kérné fel, azt felelte: „Gulyás Gergelyt mindig is olyanok közé tartozónak gondoltam, akik nem lopnak, nem tolvajok. Aztán ő mégis elfogadta a miniszteri felkérést”. Az Index szerint a kancelláriaminiszter erre nem válaszolt.
INDEX.HU