Gazda- és Betyártalálkozó Sümegprágán

A képen középen és balról Valiczkó Mihály , a Kisgazda Polgári Egyesület Országos Elnökségének és a Győr-Moson Sopron megyei Közgyűlésnek a tagja, Győrasszonyfa polgármestere, mellette jobb kéz felől középen Sör László, a Kisgazda Polgári Egyesület Sümeg Városi Szervezetének az elnöke, a Veszprém megye 3-as számú választókerület Polgári Kisgazda választókerületi megbízottja. - A kép forrása: saját fotó
  1. július 6-án, szombaton, Sümegprágán, a Csermely-dombon került sor a 2019-ik esztendei Gazda- és Bakonyi Betyár-találkozóra. A Napisten havának ezen a napján a magyar agrárium, a gazdák, az őstermelők, az állattenyésztők, az élelmiszertermelők, az innovatív termékeket kínáló vállalkozások és szolgáltaó cégek, valamint a mezőgazdasági és élelmiszeripari gép-forgalmazók és területi intézményeik széleskörű seregszemléjére került sor.

A közönség. – A kép forrása: saját fotó

A színes forgatagban gazdafórum, nótaszó, lovasbemutató, mezőgazdasági gép-bemutató betyárköszöntő, Savanyú Jóska és a többi betyár történetének elmesélése, kirakodó vásár, néptánc és Solymosi Tóni és zenekara szórakoztatta az egybegyűlt közönséget. (KPE)