Fórum Újbudán – Nekünk Magyarország az első!

26 nap múlva Magyarország választ. Most nemcsak az a feladatunk, hogy a szavazólapokon két darab X-et elhelyezzünk a megfelelő helyre.
Ez a választás sokkal többről szól, mint a következő négy évről. Egyetlen napon több évtizedről dönthetünk. A tét ugyanis az, hogy Magyarország bevándorlóország lesz-e, vagy sikerül ezt megakadályoznunk, és megmaradunk MAGYAR országnak.
A FIDESZ-KDNP kormány határozottan kiáll a magyar emberek biztonsága mellett, ebben számítanak a kormányzó pártok az Önök támogatására is.

„Nem szeretnénk olyan Európai Unióban élni, amely feladta a hitét és elveszíti a gyökereit, talapzatát, mert ez visszafordíthatatlan folyamatokat indíthat el” jelentette ki Simicskó István Honvédelmi Miniszter a zsúfolásig megtelt Budai Ciszterci Szent Imre Gimnázium dísztermében. A rendezvényen Semjén Zsolt Miniszterelnök-helyettes is részt vett, aki mélységében elemezte a bevándorlással és az európai – keresztény  identitás  hanyatlásával kapcsolatos helyzetet.

Beszédében felhívta a figyelmet  a tömeges illegális migrációt kísérő veszélyekre, így a terrorizmusra is.

A Polgári Kisgazdák képviseltették magukat a rendezvényen: Kékesi Márton budapesti elnök, Dani Attila és Csiga Sándor választókerületi vezetők valamint Horváth Tibor az 1956-os veterán szövetség titkára.