Fidesz: A Soros-hálózat és annak alapítványa nem vész el, csak átalakul

A gazdasági bevándorlók és Soros György. - A kép forrása: pestisracok.hu

A Soros-hálózat és annak alapítványa nem vész el, csak átalakul, a dollármilliók ugyanúgy áramlanak tovább – közölte a Fidesz az MTI-vel szerdán.

Azt írták: a Soros-hálózat új, ifjú vezére láthatóan csak újrarendezi sorait a hatalomátvételhez, azonban a céljai az örökösnek is változatlanok: háborúba sodorni Európát, betelepíteni a migránsokat, „rászabadítani Európára az LMBTQ-propagandát és hatalomra ültetni a dollárbaloldalt”, amely mindezt végre is hajtaná.

Közleményük szerint

„a Soros-hálózat mélyen átszövi Európát és Magyarországot”, sok szervezettel, politikussal rendelkezik a magyar baloldalon és a brüsszeli döntéshozatalban is.

Most az újratervezés folyik, mert úgy látszik, hogy az eddigi forgatókönyv nem működött, „mert nem hagytuk magunkat!” – írták.

A Fidesz-KDNP továbbra is mindent megtesz azért, hogy Magyarországot megvédje a külföldi dollárok befolyásától, bárhogy is alakítják, vagy nevezik át szervezeteiket, alapítványaikat – tették hozzá.

Úgy fogalmaztak:

„Magyarország nem fogja hagyni magát! Nem hagyjuk, hogy a Soros-hadsereg káoszba sodorja hazánkat, a régiót vagy Európát! Továbbra is nemet mondunk a migrációra, a genderre és a háborúra.”

Forrás: hirado.hu, MTI