Energiatakarékos iskola, megújult bölcsőde Hajdúsámsonban

A megújult bölcsőde Hajdúsámsonban. - A kép forrása: dehír.hu

Hajdúsámsonban befejeződött a Sámson-kerti Iskola komplex energetikai felújítása, valamint a hajdúsámsoni bölcsőde udvar-fejlesztése. A megújult létesítményeket a napokban adták át.

Tasó László országgyűlési képviselő a bölcsőde-fejlesztés átadóján az avató beszédében hangsúlyozta, hogy a bölcsődei és az óvodai évek a legfontosabbak egy gyerek életében, továbbá Hajdúsámson jó úton halad mindenféle tekintetben. Antal Szabolcs polgármester, valamint Szabó Sándorné intézményvezető köszöntőjükben kiemelték az intézmények közötti a jó kapcsolatot. A hajdúsámsoni a megye mondhatni legjobban felszerelt és legmodernebb bölcsődéje lett. A pályázat során, az udvaron térelválasztó kerítés, árnyékoló rendszer, kettős játszótéri felület és csillapító gumiburkolat létesült, a tereken kívül új, korszerű eszközök, homokozók napárnyékolóval, várak csúszdával, babaházak, padok, formatervezett tematikus játékok, virágládák, új szeméttárolók, kerékpártároló épült. (Forrás: haon.hu/Dandé Melinda)

Losonczi János, a Kisgazda Polgári Egyesület Hajdú-Bihar Megyei Szervezetének az elnöke. – A kép forrása: haon.hu/kpe.hu

Losonczi János, a Kisgazda Polgári Egyesület Hajdú-Bihar Megyei Szervezetének az elnöke: a Kormány lassan egy évtizede tartó előremutató gazdaságpolitikája lépésről lépésre teszi lehetővé a vidéki településeken a fejlesztéseket. A Polgári Kisgazdák örömmel látják a megye intézményeinek a folyamatos megújulását. (KPE)