Elmaradó mezőgazdasági rendezvények listája

Fotó: dehir.hu

Számos meghirdetett program marad el a kormány koronavírus-helyzet miatt hozott intézkedései miatt – közölte honlapján a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK). A kormány ugyanis a koronavírus járvány miatt vészhelyzetet rendelt el, és megtiltotta 100 fő feletti események megrendezését.

Elmaradó kamarai rendezvények

  • Nem tarják meg: a „NAKPRAKTIKUM – Vízgazdálkodjunk okosan!” elnevezésű fórumsorozat március 12-i hajdúszoboszlói eseményét, tekintettel a a koronavírus-járvánnyal kapcsolatban március 11-dikén bejelentett rendkívüli kormányzati intézkedésekre.
  • A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) és a NAK közösen úgy döntött, hogy az április 20-22-re meghirdetett Szakma Sztár Fesztivál, valamint az eseményen megtartani tervezett SZKTV- és OSZTV-döntők elmaradnak. Azaz így nem kerül sor a szakmai versenyek döntőire.
  • Nem tartják meg az eredetileg március 13-ára tervezett ceglédi II. Kiss Attila borversenyt és az erre a napra meghirdetett gazdafórumot sem
  • Emellett nem lesz megtartva a Design Terminal és NAK által eredetileg március 19-ére vezett NAK TechLab Demo Day 2020 rendezvény sem.

Az Ökológiai gazdálkodás ágazati konferenciát is elhalasztják

Elmarad az eredetileg március 18-ra tervezett Ökológiai gazdálkodás ágazati konferencia tudatta az Agro Naplóval az Ökológiai Mezőgazdasági Kutatóintézet (ÖMKi) – de a most elhalasztott eszmecserét egy későbbi időpontban megrendezik – közölték a szervezők.

A konferencia rendezői felhívják az érintettek figyelmét,  hogy a tanácskozás nem marad el. Az eseményt előreláthatólag a tervezett helyszínen, Kecskeméten, várhatóan ez év május 20-án megrendezik.

Aláhúzzák: a végleges dátumot – az egészségügyi helyzettől függően – április-május folyamán még visszaigazolják. Aki már regisztrált, annak a regisztrációja tehát továbbra is érvényes marad. Így, aki már regisztrált, és részt kíván venni a konferencián, úgy külön teendője ezzel kapcsolatban nincsen. Ha nem kíván részt venni, természetesen lehetősége van a már befizetett regisztrációs díj visszaigénylésére – tájékoztattak a szervezők.

Forrás: agronaplo.hu