Elérte a 100 millió megtekintést Tucker Carlson Orbán Viktorral készített interjúja

Fotó forrása: Orbán Viktor Facebook oldala

Ahogy arról a hirado.hu is beszámolt, az amerikai sztárújságíró, Tucker Carlson a magyar miniszterelnökkel készített interjút, melyben egyebek mellett szóba került az orosz–ukrán háború, az Egyesült Államok és Magyarország viszonya, valamint a Donald Trump ellen folyó jogi eljárás ügye is.

Az interjút a Fox News egykori műsorvezetője is megosztotta saját X (a korábbi Twitter) nevű közösségi oldalán, amelyhez azt írta, hogy „Magyarországnak közös határa van Ukrajnával. Budapestre utaztunk, hogy az ország miniszterelnökével, Orbán Viktorral beszélgessünk.”

A videó magyar idő szerint kedd éjfélkor került fel Tucker Carlson oldalára, azóta pedig már több mint 100 millióan nézték meg.

A bejegyzést egyébként Elon Musk – a világ leggazdagabb embere és az X közösségi platform tulajdonosa – is megosztotta. Az üzletember az interjú mellé azt írta: „Nagyon érdekes. Magyarország mindent megtesz azért, hogy javítsa a népesedési mutatóit”. Novák Katalin köztársasági elnök, reagálva erre, meghívást címzett Elon Musknak a Budapesten megrendezésre kerülő Demográfiai csúcsra.

Carlson nemrég a volt amerikai elnökkel, Donald Trumppal is interjút készített, amelyet szintén az X-re töltött fel, és már 262 millióan tekintették meg.

Forrás: hirado.hu