Dr. Simon Miklós a Fidesz Szövetség országgyűlési képviselő jelöltjének vendégei voltunk

Dr. Simon Miklós a Fidesz Szövetség Szabolcs – Szatmár – Bereg megye 6. választókerületének országgyűlési képviselő jelölt fórumán előadóként voltak jelen és tartottak előadást Dr. Turi Kovács Béla a KPE elnöke, országgyűlési képviselő az Országgyűlés korelnöke és Dr Vonza András állatorvos, a Polgári Kormány (1998-2002) FVM minisztere.

A fórumon Dr. Simon Miklós bemutatta a választókerületben nyolc év alatt elért eredményeket, külön szólt arról a migráns veszélyről, amelyet a helyiek is megtapasztalhattak. Emlékeztetett arra, hogy milyen megdöbbenést okozott, amikor migránsokat szállító kisrepülőgép kényszerleszállást hajtott végre a választókerületben. Felhívta a figyelmet arra, hogy csak erős összefogással április 8-án tudjuk az ország és a családok biztonságát a jövőben is megteremteni.

A Vendégek szóltak a választás tétjéről, az illegális migráció veszélyeiről, külön kiemelték, hogy április 8-án olyan felhatalmazást kell, kapjon a kormány, amelynek birtokában képes lesz az idegen pénzhatalmak, az Uniós bürokrácia szuverenitásunkat csorbító támadásait elhárítani.

Szóltak a gazdák összefogásáról és a kisgazda ISTEN, HAZA, CSALÁD gondolatiság lépten-nyomon tetten érhető megvalósulásáról. A rendezvény végén egy régi (30 éves) Kisgazda zászló köré gyűltünk.

Nekünk Magyarország az ELSŐ!