Dr. Ördög István: A nyolcadikosoknak a felvételihez is segítség a gyöngyösi Berze gimnázium programja

MTI, Fotó: Ujvári Sándor

A tehetséggondozó foglalkozássorozat részvevői a természettudományok érdekességeivel ismerkedhetnek meg.

Nyolcadik évfolyamra járó diákoknak indít kilenc alkalomból álló tehetséggondozó foglalkozássorozatot a Gyöngyösi Berze Nagy János Gimnázium, értesítette portálunkat a tanintézmény. Közlésük szerint a Föld-tűz-víz-levegő elnevezésű, biológiával, kémiával és fizikával foglalkozó alkalmakon egyéni laboratóriumi kísérletek, illetve előadói demonstrációkkal történő bemutatók segítségével ismerkedhetnek a jelentkezők a természettudományok érdekességeivel. A tehetséggondozáson való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, mert a laboratóriumi férőhelyek száma korlátozott. A foglalkozások kétheti rendszerességgel, hétfőnként 15 óra 30 perctől zajlanak a BerzeLab termében. 

Az első foglalkozásra szeptember 25-én kerül sor, a témája: égések, robbanások, durranások. A jelentkezéseket szeptember 24-ig várják a szervezők a beneibarbi93@gmail.com email címre, áll a gimnázium tájékoztatásában.

Forrás: heol.hu

https://www.heol.hu/helyi-kozelet/2023/09/a-nyolcadikosoknak-a-felvetelihez-is-segitseg-a-gyongyosi-berze-gimnazium-programja