Dr. Bakos Zoltán: A gondosóra nagyon jó program!

A kép forrása: oramu.hu

Az  idősebb emberek  mai szóhasználattal: szépkorúak – igénylik a gondoskodást, és hálásak is érte. Köszönettel fogadják a nyugdíjak rendszeres emelését, az utazási és egyéb kedvezményeket.

Ugyanakkor mindezekkel nem oldódnak meg a mindennapokban mutatkozó félelmek, nyugtalanság amiatt, hogy egy rosszukét, baleset esetén vajon mi fog történni, kit és hogyan tud értesíteni az adott személy, mi is lesz vele?  

Remek találmány a nemrég bevezetett Gondosóra, melyre a világon sincs sok példa!

Ami nagyon fontos : ingyen és bérmentve juthat minden 65 év feletti személy ehhez az egyszerű eszközhöz, és a későbbiekben, annak viseléséért, használatáért sem kell térítést fizetni!

Az óra használata egyszerű: karon, nyakban, övön kell állandóan hordani, és baj esetén  elég egyetlen gomb megnyomása, melyre aztán központilag intézkednek, megjelenik a mentő, katasztrófavédelem, stb. , hiszen az órában  helymeghatározó is van. Az általunk korábban megjelölt személyt is egyidejűleg értesítik Ez Magyarország területén ingyenes..

A gondosóráról a www.gondosora.hu oldalon lehet érdeklődni, avagy  a 06/1/445-00-80-as telefonszámon. Tanúsíthatom : türelmesen, szakszerűen,. érthetően válaszolnak minden kérdésre! A szám 9-16 óra között hívható.

Az igények számától függően pár hónap alatt lehet megkapni a készüléket.

A gondosóra lefedettsége csak Magyarország területére vonatkozik, tehát külföldön nem tudjuk használni.

Bíztatok minden érintettet, hogy igényelje meg ezt az okos szerkezetet, mert egyrészt saját magának, másrészt szeretteinek jelent ez igen nagy biztonságot, megnyugvást!

Köszönet a jó ötletért, annak megvalósításáért, fenntartásáért mindenkinek,akinek része van benne,és bízom abban, hogy a FIDESZ-KDNP kormányzat hosszú időn keresztül gondoskodik ilyen módon is az idősebb, rászoruló emberekről.

Dr.. Bakos Zoltán, KPE szakértő