Deutsch Tamás: A világ egyik legkorruptabb szervezete a Transparency International

Tamás Fotó Magyar Hírlap

Az EP-képviselő szerint „a Soros-hálózat ismert magyargyűlölete okán hazudnak Magyarországról”.

A Hír TV Európai híradó című műsorának Deutsch Tamás, a Fidesz EP-képviselője volt a vendége. A beszélgetés elején Zöldhegyi Katalin felidézte, hogy meglepő szavazás történt a héten az Európai Parlamentben: nem vették napirendre az NGO-k átvilágításáról, átláthatóságáról szóló vitát a plenáris ülésen.

Erre a kormánypárti EP-képviselő úgy reagált, hogy

„megint világossá és egyértelművé válhatott, hogy pusztába kiáltott szó a dollárbaloldal részéről, hogy ők az átláthatóság, az ellenőrizhetőség, a transzparencia hívei lennének”. 

Deutsch hozzátette, hogy nem kevesebbről van szó, hogy a DK és a Momentum szövetségben úgy döntött, hogy még azt sem engedik, hogy az EP napirendjére kerüljön egy olyan előterjesztés, amely az NGO-k minél átláthatóbb, minél ellenőrizhetőbb, minél korrupciómnetesebb működéséről szólt volna. 

„Megint az derült ki hogy bort isznak és vizet prédikálnak. (…) Tehát megint az őket finanszírozó, zavaros működésű NGO-k mellett álltak ki” – hangsúlyozta a képviselő.

„A Transparency International a Nyílt Társadalom Alapítvány politikai megrendeléseit teljesíti”

A korrupció kapcsán Zöldhegyi Katalin felidézte, hogy a Transparency International jelentése szerint Magyarország a 27 uniós tagállam között az utolsó helyen van. Erre Deutsch Tamás kijelentette:

„A világ egyik legkorruptabb szervezete az aTransparency International.”

„Az a helyzet, hogy a Transparencyt tokkal-vonóval a Soros György által alapított, Soros György által finanszírozott Nyílt Társadalom Alapítvány finanszírozza, és mindenben a Transparency International az őt finanszírozó Nyílt Társadalom Alapítvány politikai megrendeléseit teljesíti” – sorolta Deutsch.

Majd kiemelte: 

„a rabló az, aki pandúr után kiált”.

Teljesen nyílt az, hogy korrupt módon működik a Transparency International. (…) A brüsszeli korrupció történelmi összevetésben is példátlanul legsúlyosabb botrányának kirobbanásának a heteiben egy árva szót sem szólni arról, hogy mennyire is korruptak az uniós intézmények. Közben a Soros-hálózat ismert magyargyűlölete és magyarellenessége okán, a megrendelőjük magyarellenes politikai kéréseit teljesítve azt hazudják, hogy az Európai Unió korrupció szempontjából legkomolyabb problémákat mutató országa Magyarország” – hangsúlyozta Deutsch Tamás.

Forrás: mandiner.hu

https://mandiner.hu/cikk/20230205_kulfold_brusszel_eu_szankciok_korrupcio_transparency_international_deutsch_tamas_europai_hirado