Csank István Csaba értesítése alapján: Közel kétszázan ajánlottak fel adományt Nógrádsipeknek az árvíz okozta károk enyhítésére

Fotó Femina

Mint arról portálunk korábban beszámolt: Nógrádsipeken május 17-én villámárvíz okozott hatalmas károkat. A község önkormányzata pedig úgy határozott, hogy azok enyhítése céljából adománygyűjtés szervez.

Nógrádsipeken május 17-én villámárvíz okozott hatalmas károkat

Vizi Zoltán, a település polgármestere Nógrádsipek közösségi oldalán a napokban arról tájékoztatott: meglepődve és meghatottan tapasztalták, milyen sok segítő szándékú ember, szervezet, társaság tisztelte meg a falut és küldött kisebb-nagyobb összeget a kitűzött célra.

– A mai napig több mint 160 helyről érkezett adomány. Az adományozók között jelentős számban fordulnak elő „ismeretlen ismerősök”, akiknek a segítségük kapcsán csak a nevüket ismerjük, egyéb elérhetőségüket nem, ezért így, nyilvánosan szeretnénk minden adományozónak megköszönni a nagylelkű felajánlását – fogalmazott a polgármester. 

Hozzáfűzte: a gyűjtés még folyamatban van, az adományok összesítéséről és a célhoz kötött felhasználásáról a későbbiekben adnak majd tájékoztatást. 

Forrás: nool.huhttps://www.nool.hu/helyi-kozelet/2023/06/kozel-ketszazan-ajanlottak-fel-adomanyt-nogradsipeknek-az-arviz-okozta-karok-enyhitesere