Bővülnének a családok aktív kikapcsolódási és sportolási lehetőségei Mezőtúron

Tisztelt Korelnök Úr!

Tisztelt Képviselő Úr!
Kedves Túri Öregdiák!

Örömmel küldenék egy rövid tájékoztatót, mellékelten fényképekkel, idézve Szűcs Dániel Polgármester Úr Facebook-s oldaláról,:

A közös kerékpározás mellett fontos turisztikai fejlesztésekről is egyeztettünk Révész Máriusz államtitkár úrral

A mai napon sor kerülhetett egy rég várt projekt lezárására. Hivatalosan is átadásra kerültek a nemrégiben elkészült kerékpárutak. Az eseményt megtisztelte jelenlétével a Miniszterelnökség – Aktív Magyarországért Felelős Államtitkára Révész Máriusz úr, akivel kerékpárra pattantunk és bejártuk az elkészült beruházás egy részét. Délelőtt egy rövid időre általános iskolás gyerekek és civil szervezetek képviselői is csatlakoztak hozzánk, akik elmondták, hogy örömmel használják a kerékpárutakat, hiszen így már sokkal nagyobb biztonsággal tudnak közlekedni.

A nap további részében megmutattuk államtitkár úrnak a várostörténeti kiállítást, majd Mezőtúr szempontjából rendkívül fontos aktív turisztikai fejlesztési lehetőségekről is egyeztettünk.

Szó volt a kerékpáros- és vízi turizmusban rejlő lehetőségek kiaknázásról, mely – együttműködve a Körösök-völgyében lévő településekkel – érintené a Hortobágy-Berettyó, Erzsébet liget és Ligeti-tó környezetét is.

Az elképzeléseink sikeres megvalósításával jelentősen bővülnének a családok aktív kikapcsolódási és sportolási lehetőségei Mezőtúron.

Köszönöm államtitkár úrnak, hogy elfogadta a meghívásunkat! Örülök, hogy újabb szövetségest sikerült szerezünk, aki támogatja további terveink megvalósítását!

Munkájához további sok sikert és jó egészséget kívánok!

Minden eddigi és jövőbeni segítséget köszönünk!

Jó egészséget, szép napot kívánok!

Üdv.: Vasas István

Forrás: Vasas István