Bölcsőde-felújítás Székesfehérváron

Megújulás előtt a Százszorszép bölcsőde Székesfehérváron. - A kép forrása: szekesfehervar.hu

Vissza nem térítendő uniós támogatásból hamarosan megújul a székesfehérvári Százszorszép Bölcsőde.

A felújítás az épület külső és részleges belső korszerűsítésére terjed ki. Az épület felújításának keretében a tetőszerkezetet és az épület hőszigetelését is korszerűsítik. A homlokzat is megújul, és megvalósul a régi nyílászárók cseréje is. A meglévő akadálymentesített bejáratot is felülvizsgálják, és szükség szerint át is alakítják. A Százszorszép Bölcsőde udvari játékai is korszerűbbé válnak, valamint beszereznek a pályázat keretében olyan fejlesztőjátékokat és egyéb eszközöket is, amelyek a kisgyermekek fejlődéséhez hozzájárulnak. (Forrás: Fejér megye hírei/feol.hu)

Horváth Miklós Csaba, a Kisgazda Polgári Egyesület Országos Elnökségének és Székesfehérvár Megyei Jogú város Önkormányzatának a tagja, megyei önkormányzati képviselő, a KPE Fejér Megyei Szervezetének az elnöke – A kép forrása: szekesfehervar.hu

Horváth Miklós Csaba, a Kisgazda Polgári Egyesület Országos Elnökségének és Székesfehérvár Megyei Jogú város Önkormányzatának a tagja, megyei önkormányzati képviselő, a KPE Fejér Megyei Szervezetének az elnöke: a negyedik Orbán-kormány a korábbi kormányzati ciklusaihoz hasonlóan, nagyon komolyan gondolja a magyar népesség gyarapítását. Ennek egyetlen lehetséges módja az, hogy Magyarországon a fiatal párok minden lehetséges segítséget megkapnak a gyermekneveléshez. Ennek nagyon fontos eleme a bölcsőde-fejlesztés. Dicséretre méltó az a kormányzati törekvés, ami folyamatosan tapasztalható a fiatal generációk felnevelése érdekében.  – A Polgári Kisgazdák ugyanakkor határozottan elutasítják az idegen gazdasági érdekből és idegen akaratból Magyarországra kényszeríteni próbált, gazdasági céllal érkező, a mi kultúránktól teljesen eltérő kultúrával rendelkező emberek erőszakos betelepítését, valamint Soros György ez irányú, és szűnni nem akaró folyamatos próbálkozásait. – A Polgári Kisgazdák arra hívják fel a figyelmet, hogy 2019. május 26-án, vasárnap döntően fontos napra fogunk ébredni. Ezen a napon fogunk dönteni arról, hogy kiket küldünk az Európai Parlamentbe. A bölcsődébe járó, a nagyobb és az ezután születő magyar gyerekek érdekében határozottan el kell utasítanunk minden ultra-liberális bevándorláspári törekvést. Kizárólag a Fidesz-KDNP jelöltjeit érdemes és szabad támogatni. Hazánk sorsát nem bízhatjuk a mostani, felelőtlen, csak handabandázni képes ellenzéki jelöltekre. Ennyivel mindenképpen tartozunk a gyermekeinknek és unokáinknak. – Azt kívánom a Százszorszép Bölcsődében nevelkedő gyerekeknek, hogy erős, egészséges és boldog, igazi magyar-szívű felnőttekké növekedjenek fel. (KPE)