Birtokba vették a családok a CsabaPark játszóterét

Fotó Papp Ádám, behir.hu

Szombaton délután és vasárnap délelőtt szülők és gyermekek egyaránt ellepték a CsabaPark játszóterét.

Beindult az élet a CsabaPark Körte sori oldalán lévő játszótéren, hiszen sokan érkeztek vasárnap, gyermeknap alkalmából felfedezni az új játékokat, játékszereket. A megkérdezett fiatalok többségének tetszett a felhozatal és szeretnének majd rendszeresen visszatérni a játszótérre, hogy barátaikkal, szüleikkel és testvéreikkel játszhassanak közösen.

– Nagyon tetszenek a játékok, a kedvencem a libikóka. Másztam sokat a köteleken is. Szeretném még majd most kipróbálni a csúszdákat. Vissza szeretnék majd jönni ide, most Gyuláról jöttünk át apával, anyával és a két testvéremmel – árulta el a behir.hu kérdésére Girgász Benedek.

A tematikus játszótér nem csupán a gyermekek tetszését nyerte el, hanem a szülőkét is. Több megkérdezett édesanya elárulta, hogy biztonságosnak és jól felszereltnek tartják a játszóteret.

– Több alkalommal futottunk a CsabaPark felé a férjemmel és amikor erre jöttünk, akkor figyeltünk fel az épülő játszótérre. Nagyon vártuk már, hogy elhozhassuk ide a kislányunkat. Nagyon felszereltnek tartom a játszóteret, nem láttam még hasonlót. Úgy gondolom, hogy biztonságos is egyben, hiszen például ha egy gyermek kiesik a hintából, puha felületre esik, tompul az ütés. Itt lakunk Békéscsabán, ezért úgy gondolom, hogy sűrűn fogjuk látogatni a játszóteret – fogalmazott Kunné Bujdosó Krisztina.

A gyermekek nagy bánatára, egyenlőre még nem nyitották meg a domb oldalán található négy óriáscsúszdát. Információink szerint azonban hamarosan azt is átadják és használatba vehetik azok, akik szeretnék.

Forrás: behir.hu