Bemutatták a Fidesz jelöltjeit Nagykőrösön

Forrás baon.hu, Horváth Péter

Nagykőrösön jól működik a Fidesz-Kisgazda szövetség. Hosszú évek óta eredményes együtt-munkálkodás folyik. Dr. Czira Szabolcs jelenlegi és reményeink szerint jövőbeni polgármestere Nagykőrösnek, már kisgazda országgyűlési képviselőként is mindig keményen küzdött szeretett városáért, Nagykőrösért. Külön örömünkre szolgál, hogy választókerületi vezetőnk Nagy Balázs a választók támogatásával reményeink szerint a város és polgármester Úr szilárd támogatója lesz az elkövetkező években is. (kpe)

Szerdán bemutatta a Fidesz Nagykőrösi Csoportja az október 13-i önkormányzati választásokon támogatásukkal induló jelölteket az Arany János Kulturális Központ Dísztermében.

A helyi szervezet dr. Czira Szabolcsot, a település jelenlegi polgármesterét indítja az őszi választásokon, akinek jelöltségét egyhangúlag támogatta a csoport elnöksége – közölte dr. Körtvélyesi Attila csoportelnök. Mint Körtvélyesi Attila elmondta, 2002 óta tartó polgármestersége óta a város sok területen jelentősen fejlődött, s ezt számos elismerés is bizonyítja. Ezt a megkezdett utat szeretnék folytatni, a folytatáshoz pedig az kell, hogy Czira Szabolcs vezesse a várost – hangzott el.

Czira Szabolcs értékelte az elmúlt ciklusban végzett munkát és miután felkérte Körtvélyesi Attilát, hogy megválasztása esetén folytassa alpolgármesteri munkáját (és mint az 1. számú választókörzet képviselője), bemutatta az önkormányzati képviselőjelölteket, akinek személyére mint polgármesterjelölt tett javaslatot. A kettes és a hármas számú körzetben új jelöltet állítottak, Sohajda Márkot és Molnár Dezsőt. A négyes számú körzetben G. Kovács Sándort, az ötösben Szabóné Irházi Zsuzsannát, a hatos körzetben Illés Sándort, a hetesben Sebestyénné Angyal Zsuzsannát és a nyolcasban Nagy Balázst jelölik. A jelöltek bemutatása után ismertette az elmúlt évek beruházásait és beszélt a jövőt érintő tervekről.

Forrás: baon.hu, Horváth Péter