Békéscsabai hír – Az iskoláért végzett munkásságáért a folyamatirányító labor ezentúl Maczik Mihály András Automatizálási Labor néven várja a diákokat.

Fotó behir.hu

A tegnapi naptól Maczik Mihály András Automatizálási Labor néven találhatják meg diákjaink a Folyamatirányítási Labor tantermet.

A terem elnevezése ünnepélyes keretek közt került lebonyolításra Maczik Mihály András tiszteletére és emlékére. Egykori igazgatónk 23 éven keresztül volt az intézmény vezetője, mind pedagógiailag, oktatásszervezésügyileg és szakmailag is megerősítette az 1989-ben létrehozott iskola alapjait. Folyamatosan kereste a szakmai innováció lehetőségét, minden platformon az iskola és kollégái érdekeit képviselte. Munkássága elismeréseként volt az Év Tanára, Békéscsaba kiváló Pedagógusa, legutóbb – 2023-ban – Miniszteri Elismerésben részesült kiváló vezetői munkájáért.

Szívügye volt a pneumatika, folyamatirányítás, országos versenybizottsági tagként is tevékenykedett.

Ezen okból a Folyamatirányító laborunkat ezután Maczik Mihály András Automatizálási Labor néven találják meg diákjaink az iskola területén. 

Emlékét megőrizzük, a GSZI-ért folytatott munkáját tovább visszük.

Forrás: nemesgszi.huhttps://www.nemesgszi.hu/tartalom/Termet-neveztunk-el-egykori-igazgatonkrol?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR2k3zUBQXcmdwqasT7Ua2zMNhHTOFjgbnqrnTP5l5_Bmhho-RdTNqEsnWY_aem_AT5LEvC-r3YHWq2KwACcQi6AXG0EDXVbJcGVFxyht6lVgpXkqarVGbjULSpjUmuJnNwv__oXR38golfVUIjJoTiL