Az elsők között Nagykőrösön: Nagy Balázs megtette!

Fotó nagykoros.hu

Nagy Balázs alpolgármester, aki mentőápolóként a magyar egészségügy, azon belül is a Nagykőrösi Mentőállomás oszlopos tagja városunkban az elsők között kapatta meg a koronavírus elleni Pfizer vakcinát. Az egészségügyben dolgozók az elsők között kérhetik önkéntes alapon a világjárvány megfékezésére szolgáló oltást, ezzel a lehetőséggel élt Nagy Balázs is, aki munkájából és élethelyzetéből adódóan is a fokozottan veszélyeztetett korosztályba tartozik.

Nagy Balázs az első oltás után nyilatkozott lapunknak: „Egyáltalán nem fájt a szúrás és jó tudni, hogy hamarosan kialakul a szervezetemben az a védettség, mellyel nemcsak magamat, de családomat, kollégáimat is védem, valamint azokat az embereket, akikkel, mint mentőápoló kapcsolatba kerülök munkám során. Minden nap sok esethez vonulunk és megnyugtat, hogy ezt biztonságosan megtehetem a vakcinának köszönhetően. Budapesten az egyik oltóközpontban kaptam meg az injekciót, melyet három hét múlva megismételnek, ugyanis két oltás kell a védettség teljes kialakulásághoz. Nagyon fontos és szeretném kiemelni, hogy mindenki, minden nagykőrösi éljen az oltás lehetőségével, mely ingyenes és önkéntes.

Kérem, hogy regisztráljon Ön is oltásért a https://vakcinainfo.gov.hu/ oldalon, vagy küldje vissza kitöltve a postai úton kapott regisztrációs lapot. Tegyünk közösen egy lépést azért, hogy életünk, mindennapjaink visszazökkenjenek a megszokott mederbe. Ehhez pedig az egyetlen megoldás, ha minél többen élnek az oltás lehetőségével. Vigyázzunk egymásra!”

CSAK EGYÜTT SIKERÜLHET ÉS EGYÜTT SIKERÜLNI FOG!

 

Forrás: nagykoros.hu