Az Egri Kisgazdák Semjén Zsolt fórumán Füzesabonyban

Fotó: facebook

Zsúfolásig megtelt a füzesabonyi Házasságkötő terem, ahová Semjén Zsoltot várták a Fidesz kampány keretén belül.

A rendezvényen részt vettek az egri kisgazdák is, Szíki Károly elnök egyenesen a repülőtérről jött, ugyanis Floridában – előadói körúttal egybekötött-  kampányt tartott. Semjén Zsoltnak a rendezvény előtt átadta Floridai és vancouveri barátainak üdvözletét és biztató szavait.

Fotó: facebook

A szép számú közönségben helyet foglaltak a környék polgármesterei és aktivistái.  Nyitrai Zsolt országgyűlési képviselő, a körzet jelöltje miután üdvözölte a KDNP-s és MAGOSZ-os képviselőket, bevezetőjében, Füzesabony jövőjét is érintő döntésnek  minősítette az április 8-i választást, hiszen – mint mondta-, az elmúlt 8 évben soha nem látott összeget kapott a város fejlesztésre.

Fotó: facebook

Semjén Zsolt néhány szóban köszöntötte a Simicska-Médiát és örömét fejezte ki, hogy eljöttek, mert legalább valami nagy dolgokról tudnak beszámolni. A miniszterelnök helyettes ezt követően átfogó tájékoztatást adott arról, hogy mi várható április 8-a után, ha nem kapna a regnáló kormány kellő felhatalmazást. Elmondta, hogy az ellenzék le akarja bontani a kerítést, mely a migráns inváziótól védi Európát. Semjén a fenyegető veszély hazánkra szabadításának hatását elemezte és kitért a muzulmánok végső céljára, a keresztény civilizáció felszámolására, mely jelenleg is nagy vákuumban van, s látható, hogy London már elveszett, mint megannyi más európai várost is elfoglaltak a muzulmánok. Személy szükségesnek tartja, hogy a tisztán látás érdekében meg kell különböztetni a menekülteket a migránsoktól, és le kell választani ezt a problematikát a hangzatos munkaerő és demográfiai problematikáról, mert „Magyarország a világ összes szegény emberét nem tudja befogadni. Ezért  elengedhetetlenül fontos, hogy mindenki a saját fügefája alatt oldja meg a problémáját!”

Szíki Károly

Heti Hang Szóró—Hangosan mindenről, ami nekünk fontos