Autómustra nagycsaládosoknak

A kép forrása: origo.hu

A meghirdetett, nagycsaládosok autóvásárlási programjához kapcsolódóan a Família Nagycsaládosok Egyesülete és az egyik győri autószalon kezdeményezésére, 7 személyes autók tesztnapján vehetnek részt a nagycsaládosok.

A nyílt hétvégén a résztvevők egyedi kérdéseik, igényeik alapján tájékoztatást kaptak a támogatott gépjármű beszerzésben részt vevő autókról, felszereltségről, beszámítási, finanszírozási lehetőségekről. A helyszínen a győri szalon értékesítő munkatársai gyerekekkel együtt várták az érdeklődőket az autók kipróbálásra, és tesztvezetésre. (Forrás: kisalfold.hu)

Valiczkó Mihály, a Polgári Kisgazdák Győr-Moson-Sopron Megyei Szervezetének az elnöke balról, Dr. Kövér László, a Magyar Országgyűlés elnöke balról. – A kép forrása: kpe.hu

 

Valiczkló Mihály, a Kisgazda Polgári Egyesület Országos Elnökségének és a Győr-Moson-Sopron Megyei Közgyűlésnek a tagja, Győrasszonyfa polgármestere, a Polgári Kisgazdák megyei elnöke: a Polgári Kisgazdák Győr-Moson-Sopron megyében nagy jelentőséget tulajdonítanak az Orbán Viktor miniszterelnök Úr által február 10-én bejelentett családtámogatási intézkedéseknek. Lehetetlen állapot az, amikor a gazdasági bevándorlókat, netán a megbukott Iszlám Állam hivatásos gyilkosát (!), az Európai Bizottság feltöltött bankkártyával támogatja, miközben a magyar családok szükséget szenvednek.

Magyarországon ez nem fog menni! A Polgári Kisgazdák egy emberként állnak a Miniszterelnök Úr politikája mögött. Mindenkit arra kérünk, hogy május 26-án menjen el szavazni, és a szavazatával egyértelműen támogassa a Fidesz-KDNP Európai Parlamenti listáját. – Kalandorokra és most már rendszeresen cirkuszi mutatványokat produkáló egyes ellenzéki politikusokra nem bízhatjuk gyermekeink, unokáink és a magyar nagycsaládok jövőjét. (KPE)