Aranydiploma

A Kisgazda Polgári Egyesület irodájának munkatársa Dr. Bakos Zoltán a minap vehette át aranydiplomáját az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán.

Jogász kollégánk – hosszú és eredményes jogászi pályát tudhat magáénak – ügyvédi-jogtanácsosi szakvizsga letétele után a Szentendrei Ügyvédi Munkaközösség tagja lett, valamint több intézménynél, például a Szabadtéri Néprajzi Múzeumnál (Skanzen) végzett jogi munkát.

Társadalmi megbízatásokat is vállalt – például a HIV pozitívok és AIDS betegek körében –   mindezek mellett – a Pest Megyei Ügyvédi Kamara Etikai Bizottságának is elnöke volt több cikluson keresztül.  

2014. júniusa óta az Országgyűlés Irodaházában segíti a KPE irodájának munkáját, néhai elnökünk Dr. Turi- Kovács Béla munkatársaként sokszor konzultált jogi / szakmai kérdésekben elnök úrral.

A kpe.hu internetes oldalunkon, ez idő alatt heti rendszereséggel jelentek / jelennek meg cikkei, melyek segítenek tagtársainknak eligazodni – akár bonyolult – jogi kérdésekben. A szárazabb jogi kérdések mellett még jelennek meg cikkei, melyek empatikus módon közelítenek a gyermekek, a család, az ősök tisztelete kérdéskörhöz.

Kisgazda barátaim nevében további jó egészséget, Isten áldását kívánom Zoltánnak.

Kékesi Márton