Akár 20 millió forintnyi vissza nem térítendő támogatás a 33. Bábolnai Gazdanapok kiállítóinak

Fotó: megyehirek.hu

Az Agrármarketing Centrum Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság pályázatot hirdetett meg a 33. Bábolnai Gazdanapok kiállításon történő megjelenések támogatására. A pályázatra jogosultak a Magyarországon bejegyzett gazdasági társaságok, akik maximum 20 millió forint vissza nem térítendő támogatásban részesülhetnek.

A pályázat célja a Bábolna Nemzeti Ménesbirtok helyszínen, 2020. szeptember 10-12. napja között megrendezésre kerülő

 1. Bábolnai Gazdanapok kiállításon történő megjelenéshez, valamint a mezőgazdasági gépgyártók és forgalmazók részvételéhez támogatás nyújtása.
 2. A pályázat benyújtásának határideje:
  2020. július 24.

  A támogatás jellege: legfeljebb 100 %-os, vissza nem térítendő.

  A támogatható tevékenységek a kiállításon történő részvételhez kapcsolódóan a következők:

  • helyszín bérlet,
  • szállítási, logisztikai költségek,
  • a kiállítási részvételhez kapocsolódó kiadvány,
  • hosztesz költségek,
  • építési költségek,
  • szakmai programok megvalósításának költségei.

  A pályázat megvalósítási időszaka megegyezik a kiállítás időtartamával, vagyis 2020. szeptember 10-12. közé tehető. A költségek elszámolási időszaka 2020. szeptember 12. – október 12.

  További részletekért látogasson el az Agrármarketing Centrum weboldalára, ahol a teljes pályázati dokumentációt megtekintheti.

  Idén is megrendezésre kerül, immáron 33. alkalommal a Bábolnai Gazdanapok. A rendezvényt a Bábolnai Nemzeti Ménesbirtok és a Magyar Mezőgazdaság Kft. együttesen szervezi.

  A kiállítás keretein belül számos szakmai és könnyed programmal készülünk, mindezzel több generációnak is kedvezve.

  Készülünk kukorica fajtabemutatóval, gyakorlati gépbemutatóval, talajszelvénnyel és traktor-tesztvezetéssel. A szakma fiataljait megszólítva megrendezésre kerül az U20 konferencia és a Szakiskolai Nap is. Mindezen kívül nagyszabású méhészeti bemutatóval és a rendezvény helyszíni jellegéből adódóan színvonalas lovas programmal várjuk látogatóinkat és kiállítóinkat.

  Reményeink szerint az elmaradt kiállítások, szakmai összejövetelek hiányát pótolhatjuk szeptember 10-12 között a 33. Bábolnai Gazdanapokon.

  Pályázzon bátran és arasson sikert!

  Találkozzunk Bábolnán!

  Forrás: Agrármarketing Centrum, magro.hu