A Polgári Kisgazdák jelöltje is Paláncz György a Békéscsaba 8. választókerületben

Békéscsabán Hanó Miklós KPE és FIDESZ-KDNP választókerületi elnök úrral, dr. Ferenczi Attila frakcióvezető úrral és Paláncz György úrral tartottunk ma sajtótájékoztatót. Az országgyűlési képviselői mandátum átvételével párhuzamosan lemondtam a helyi önkormányzati képviselőségemről, így a békéscsabai 8. számú választókerületben időközi választást írt ki a helyi választási bizottság.

A Fidesz ezen a választáson Paláncz Györgyöt indítja, aki a város egyik legelismertebb tanintézményének, a Széchenyi István Két Tanítási Nyelvű Szakközépiskolának az igazgatójaként dolgozik, emellett társadalmi megbízatású elnökként a Békéscsabai Női Kézilabda Sportegyesületet vezeti. Paláncz György személyében a Fidesz olyan jelöltet indít, aki ismeri a választókerületet, ismeri az ott felmerülő problémákat. Elhivatottságával, megbízhatóságával, tenni akarásával, felelősséggel tudja majd képviselni a választókat.
A választókerületben élőket ezúton is kérem, a június 4-én kezdődő kampány során támogató aláírásukkal, július 22-én pedig szavazatukkal támogassák Paláncz Györgyöt, a Fidesz jelöltjét.

(Forrás: Herczeg Tamás facebook oldala)