A Polgári Kisgazdák Boldog Istvánra szavaznak, és erre kérnek minden választópolgárt

Boldog István a Jász- Nagykun Szolnok megye 4. választókerületében a FIDESZ-KDNP és a Polgári Kisgazdák országgyűlési képviselő jelöltje.

Nekünk Magyarország az első!

Továbbra is folytassa Boldog István!

A Miniszterelnökséget vezető miniszter a Jász-Nagykun-Szolnok megyei fejlesztési projektek megvalósításának támogatása céljából 2018. május 31. napjáig Boldog Istvánt miniszteri biztossá nevezte ki.  (Forrás: kormany.hu, miniszterelnokseg.hu)

Több mint 17 milliárd forint összegű támogatás jut turisztikai fejlesztésekre Jász-Nagykun-Szolnok megyében a következő években, a megvalósuló fejlesztések hozzájárulnak a megye vendégforgalmának további növeléséhez. Szolnokon a kereskedelmi szálláshelyek 36 ezer vendéget és 87 ezer vendégéjszakát regisztráltak tavaly. A vendégek száma 34,2 százalékkal, a vendégéjszakáké 39,3 százalékkal nőtt 2010-hez képest. A szállásdíj-bevételek 598 millió forintot tettek ki 2017-ben, 77,3 százalékkal bővültek 2010-hez viszonyítva. A KSH kereskedelmi szálláshelyadatai alapján Jász-Nagykun-Szolnok megyében 215 ezer vendég több mint 591 ezer vendégéjszakát töltött el a megye kereskedelmi szálláshelyein. 2010-hez képest a vendégek száma 48,2 százalékkal, a vendégéjszakák száma 38,6 százalékkal emelkedett, míg a szállásdíj-bevételek 109,1 százalékkal nőttek. A következő években 3,5 milliárd forintból megépülő kerékpárútról Tiszafüred és Poroszló között, és az Alsó-Tisza és a Körösök vízi-turizmusának komplex fejlesztéséről, amelyre 400 millió forintot fordítanak. A Berekfürdői Gyógy-és Strandfürdő, valamint környezete négy-évszakos kínálatának komplex fejlesztésére 1,7 milliárd forintot szánnak. A Tisza-tavi beruházások keretében fejlesztik a szabadvízi strandokat, a kerékpározás szolgáltatói hátterét, korszerűsítik a tematikus szigeteket, a túravitorlázáshoz kapcsolódó kikötőket, valamint kialakítják a Hortobágy – Tisza-tó élmény-kerékpárutat. Karcag turisztikai kínálatának fejlesztése érdekében, egyebek mellett élmény-és gasztronómiai park kialakítása történik meg 1,4 milliárd forintból. Abádszalókon fejlesztik a turisztikai infrastruktúrát. (Forrás: Magyar Idők)

Jász-Nagykun-Szolnok megye társadalmi-gazdasági fejlődése
meghatározó a Közép-alföldön. A hátrányos helyzetű területek felzárkózásának biztosítása csak az érintett köz-, üzleti és civil szféra szakszerű összefogásával érhető el. A Polgári Kisgazdák 2018. április 8-án Boldog István országgyűlési képviselővé történő megválasztását fogják támogatni, és arra hívják fel mindenki figyelmét, hogy 2018. április 8-át követően a stabilitás, a biztonság és a 2010-ben megkezdett gazdasági felemelkedés kulcsa az, hogy most vasárnap mindenkinek kell szavazni, a helyes választás pedig a Fidesz-KDNP egyéni országgyűlési képviselő jelöltje és a Fidesz-KDNP országos választási listája
.