A Polgári Kisgazdák a család védelmét kiemelten fontosnak tartják

Nemzeti Konzultáció a családok védelméről-sajtótájékoztató

Sajtótájékoztatót tartottam a gyermekes családok támogatásáról és védelméről szóló nemzeti konzultációval kapcsolatban. Ezidáig több mint félmillió honfitársunk töltötte ki a kérdőívet, s ez bizonyítja, hogy a magyar embereknek fontos, hogy éljenek a kormány által adott újabb lehetőséggel, és véleményt formáljanak a családpolitika, ezáltal a hazánkat érintő népesedés kérdésében.

A magyar kormány álláspontja egyértelmű, a népességfogyást nem bevándorlással, migrációval kell megoldani, ahogy az ellenzék elképzeli, hanem családalapítással, a családok kiemelt támogatásával. Kérem, segítse Ön is a kormány munkáját és töltse ki a kérdőívet! A konzultációs ívet december 21-ig lehet visszaküldeni, de az interneten is kitölthető az alábbi linken: https://nemzetikonzultacio.kormany.hu/

Forrás: Dr. Simon Miklós Facebook oldala

Elképesztő, ahogy az ellenzék rátámadt a családok ügyéről szóló friss Nemzeti Konzultációra – véli Szabó Zsolt, a választókerület országgyűlési képviselője. A politikus annak kapcsán alkotott véleményt, hogy maga is kitöltötte a kérdőívet Hatvanban Gál Erzsébet gazdasági főtanácsadó társaságában.

(Forrás: http://hatvanonline.hu)

Ebben az esztendőben még nagyobb figyelmet kapnak a magyar családok. A támogatási rendszernek, illetve a kormány erőfeszítéseinek köszönhetően a termékenységi mutató a 2010-es, 1,23-as mutatóról mára 1,5-re nőtt. A kormány szándéka, hogy a családok helyzete tovább javuljon, és még több gyermek születhessen Magyarországon. A családtámogatási rendszer erősítésének érdekében november végén Nemzeti Konzultáció indult. A konzultációs kérdőív kitöltésével és visszaküldésével minden állampolgár elmondhatja véleményét a jelenlegi családtámogatási rendszerről, s arról, hogy annak milyen irányú változtatását tartja jónak.
A családok támogatását és védelmét, a klasszikus családmodell rendszerének erősítését három gyermekes családapaként magam is fontosnak tartom. Ezért töltöttem ki a Nemzeti Konzultáció kérdőívét, s arra kérek mindenkit – akiknek fontos gyermekeik jövője -, hogy töltsék ki és küldjék vissza a Nemzeti Konzultációt.

Forrás: Herczeg Tamás Facebook oldala