A Maglódiak keresztény Magyarországot és Európát akarnak

Szép számmal összejöttek Maglód és térségéből a politika iránt érdeklődő és annak alakításában részt venni kívánó Fidesz támogató polgárok.

Szűcs Lajos előadásában ismertette, hogy a térségben az elmúlt 9 évben jelentős fejlesztések történtek, amelyek érezhetően javították az itt élők életkörülményeit. A mezőgazdaság ebben a térségben csak másodlagos szerepet tölthet be, ennek ellenére az emberek fontosnak tartják, hogy Magyarországon biztosított legyen minden feltétel annak érdekében, hogy a hazai jó minőségű élelmiszer mindenkinek elérhető áron rendelkezésre álljon.

Magyarország nagy erőfeszítéseket tett azért, hogy a migrációs rohamot határainkon megállítsa és határozottan képviseljük azt az álláspontot, hogy nem leszünk bevándorló ország.

Emlékeztetett arra, hogy 2015-ben megtapasztalhattuk – egyébként itt Maglód térségében is – hogy milyen helyzet állhat elő, ha nem állítjuk meg a határainkon a bevándorlók rohamát. Felhívta a figyelmet arra, hogy május 26-án arról szavazunk, milyen Európát, milyen Magyarországot akarunk, megállítjuk-e közösen a migrációs hullámot.

Turi-Kovács Béla a KPE Elnöke elmondta, hogy örömmel tapasztalta, a polgárokkal, a Polgári Kisgazdákkal folytatott beszélgetései során, hogy erős egység mutatkozik arra, hogy Magyarország meg kívánja őrizni szuverenitását, saját kultúráját, nemzeti önazonosságát. A keresztény Európa nem egyszerűen vallási közösséget jelent, hanem egy hosszú, a görög-római kultúrán keresztül vezető a kereszténységig eljutó, az egész világ számára új lehetőségeket megnyitó kultúr-világot.

A védem nem lehetőség, hanem kötelesség. Magyarország, annak kormánya elkötelezetten védelmezi a nemzet szuverenitását, ezen keresztül biztosítani kívánja az ország fejlődését.

Az ellenzék minden módon igyekszik a migráció veszélyét kisebbíteni és az emberekkel elhitetni, hogy nem valós fenyegetés az, amivel szemben állunk. A világban lévő újabb és újabb háborús gócpontok kialakulása, az egyre veszélyesebb éghajlat változás ismételten igazolja, hogy a veszély közvetlen és annak elhárítása nem halasztható.

Külön felhívta a figyelmet arra, hogy az Európai Unióban működnek azok az erők, amelyek a migrációban nem a veszélyt, hanem gazdasági lehetőséget látnak. Olcsó munkaerőt akarnak toborozni, mindeközben figyelmen kívül hagyják, hogy olyan népességet telepítenének Európába, amely soha nem fog asszimilálódni az európai kultúrkörhöz.

Nagy veszélyt jelent, hogy egyesek át akarják csoportosítani az Uniós támogatási pénzeket a mezőgazdaság támogatása helyett a bevándorlás támogatására. Magyarország, annak kormánya ehhez soha nem fog hozzájárulni. Álláspontunkkal nem vagyunk egyedül, egyre több szövetségesünk van és így közösen meg tudjuk akadályozni az európai nemzetek elleni merényletet.

A kormány legfőbb ereje a választók széleskörű támogatása és a biztos 2/3-os parlamenti többség. Arra kérte a jelenlévőket, hogy környezetükben elérhető közösségükben arra bíztassák a választókat, hogy május 26-án menjenek el szavazni, és szavazzanak a Fidesz-KDNP listájára, tehát a keresztény-nemzeti Európára. (kpe.hu)