A KPE- Polgári Kisgazdák tagjai változatlanul a Fidesz-Szövetség jelöltjeiként indulnak az őszi önkormányzati választáson

Az őszi önkormányzati választás a települések számára hasonlóan fontos, mint az országgyűlési képviselő választás. Minden párt, politikai szervezet a 2022. évi országgyűlési képviselő választás megalapozásaként tekint az önkormányzati választásra, de nekünk Fidesznek és szövetségeseinek ennél is többet jelent, mert az eddig végzett munkánkat az önkormányzati választás igazolhatja vissza.

Bizakodóan tekintünk azért is az őszi választásra, mert mi nem most kezdjük meg a felkészülést, nem pusztán a kampányra építünk, elsősorban az elvégzett és teljesített munkákra, jelenlegi polgármestereinkre, önkormányzati képviselőinkre kívánjuk az őszi választást is alapozni.

A kapcsolat képviselőink, tisztségviselőink és az önkormányzatok között folyamatos, a települések jogos igényeit minden fórumon teljes erővel képviseljük. Azok a programok, amelyek már elérték a megyei jogú városokat, a városokat és most a kistelepüléseket is, bizonyítják, hogy az önkormányzatiságot a kormányzás szilárd alapjának tekintjük.

Arra kérem megyei, választókerületi szervezeteink vezetőit, hogy a szövetség számára legjobb erőink munkáját ajánlják fel.

Közösek a jelöltek, közös a kampány és közös az eredmény is! TKB

 

Muronyban tartott fogadóórát Várfi András, a Békés Megyei Önkormányzat alelnöke.

Polgármester úrral és alpolgármester asszonnyal a folyamatban lévő pályázatokról, valamint a jövőbeni tervekről beszéltek. Szóba kerültek a Magyar Falu Program által nyújtott lehetőségek is, melyekkel kapcsolatban a településvezetésnek komoly elképzelései vannak.

Forrás: Várfi Anrás facebook oldala