A közös akarat hegyeket mozgat meg

Nemzeti ünnepünk, március 15-e alkalmából, a honvédelem érdekében tevékenykedő civil személyek részére tartottak ünnepséget a Stefánia Palota – Honvéd Kulturális Központban, március 13-án, hétfőn.

Az ünnepségen barátunk és tagtársunk Dani Attila is jelen volt és elismerésben részesült: a honvédelem érdekében kifejtett áldozatos munkájáért oklevelet és emléktárgyat kapott Szalay-Bobrovniczky Kristóftól Magyarország honvédelmi miniszterétől.

A rendezvényen az elismeréseket Gion Gábor, a Honvédelmi Minisztérium védelmi stratégiáért és humánpolitikáért felelős államtitkára és Bozó Tibor vezérőrnagy, a Honvéd Vezérkar törzsigazgatója adta át. Ahogy Gion Gábor államtitkár úr az ünnepi beszédében megfogalmazta: „A forradalom utáni szabadságharc egyik legnagyobb eredménye kétségkívül a Magyar Honvédség létrejötte volt.”  

A Kisgazda Polgári Egyesület nevében mi is további erőt, egészséget kívánunk és Isten áldását a kitartó és áldozatos munkájához.

Kékesi Márton

KPE

https://honvedelem.hu/hirek/a-kozos-akarat-hegyeket-mozgatott-meg.html?fbclid=IwAR2SjCHSySX3XSYF28f8mQV41unDNqJb7qz3fXAwCbMaedZWPt81VHiDcrc