A Hortobágy-Berettyó projektről

Tisztelt Korelnök Úr!

Tisztelt Képviselő Úr!

Kedves Túri Öregdiák!

Szeretettel és tisztelettel küldenék egy rövid tájékoztatót, mellékelten fényképpel, idézve Szűcs Dániel Polgármester Úr facebook-s oldaláról:

A Hortobágy-Berettyó projektről és a holtágakhoz vezető külterületi utak jövőbeni felújítási lehetőségeiről tárgyaltunk tegnap a a Belügyminisztériumban Herczeg Zsolt országgyűlési képviselő úrral és Vasas István osztályvezető úrral.

Réthy Pál közfoglalkoztatási és vízügyi helyettes államtitkár úrral folytatott megbeszélés megerősítette, hogy a minisztérium és Vízügyi Igazgatóság továbbra is támogatja a Hortobágy-Berettyó projekt megvalósítását, a jelenleg gazdasági helyzet azonban nyilván lassítja a folyamatokat.

A feltételes közbeszerzési eljárás lefolytatása után kerülhet a döntéshozók elé a beruházás megindításáról szóló előterjesztés (ennek időpontja még nem ismert), amelyhez komoly anyagi forrást jelenthetne az Európai uniós támogatások megérkezése.

Köszönöm Herczeg Zsolt országgyűlési képviselő úrnak és Réthy Pál helyettes államtitkár úrnak a partnerséget és a támogatást!

A jövőbeni fejleményekről természetesen tájékoztatni fogom Önöket!

Minden segítséget nagyon szépen köszönünk, köszönöm!

Bízva a reményteljes folytatásban, jó egészséget, szép estét kívánok!

Üdvözlettel: 

Vasas István