A híradások szerint február 6-ka után Magyar Nemzet néven fog megjelenni a Magyar Idők című napilap

A Magyar Nemzet 1938. augusztus 25-i címlapja. - A kép forrása: ww.2infovilag.hu

Február 6-tól Magyar Nemzet néven fog megjelenni a Magyar Idők. – A Magyar Idők napilap nevet vált, és 2019. február 6-tól Magyar Nemzet néven fog megjelenni – derül ki a napilap közleményéből, amely szerint a névváltoztatás nem érinti a lap tartalmát, a formátumát, az árát és a kiadó személyét.

Megjegyzik továbbá, hogy „a Magyar Nemzet a Magyar Idők alatt megszokott irányt és szerkesztőségi elveket fogja képviselni a későbbiekben is”. Több médium is rámutat, hogy a névváltás időpontja szimbolikus, hiszen február 6-a az úgynevezett „G-nap” negyedik évfordulója. (Forrás. magyaridok.hu; index.hu; 444., hu)

Mi, a Polgári kisgazdák szomorúan láttuk azt, amikor a nagy múltú Magyar Nemzet a tulajdonos nyomására letért arról a mérsékelt polgári nemzeti irányról, amelyet a megalapításától követett. A Magyar Nemzet korábbi formájában megszűnt, mi ettől kezdve bizakodtunk abban, hogy megújult formában, de az eredeti szellem javának megtartásával ismét megjelenik. Nagy várakozással vagyunk a reményeink szerint megújuló napilap, a Magyar Nemzet iránt. (KPE)