A Farkasréti temetőben találtak a nyomozók hanganyagokat a Fenyő-gyilkosság ügyében, melyek megerősítik a Gyárfás elleni gyanút

Gyárfás Tamás - A kép forrása: origo.hu

A Farkasréti temető egyik síremlékében találták meg a nyomozók azokat a kiváló minőségű és teljes hangfelvételeket, amelyek a Portik Tamás és Gyárfás Tamás között évek során lezajlott beszélgetéseket rögzítik – értesült a Magyar Idők.

A temetőből előkerült hangfelvételek a több mint 20 év alatt vélhetően Portik, vagy emberei által rögzített, kisteherautónyi hangfelvétel részei voltak eredetileg, ám 2017-ben különválogatták a Gyárfással folytatott beszélgetéseket a többitől, mégpedig a nyomozás adatai szerint azért, hogy a felvételekből kivágott mondatokkal megzsarolják Gyárfás Tamást. A lap információi szerint a hangfelvételek tartalma megerősíti az egykori MÚSZ-elnök elleni alapos gyanút. A Magyar Idők arra is kitér: a hangfelvételekkel kapcsolatban az eddig megismert információk arra utalnak, hogy „totális áttörés is elképzelhető” az 1990–2000-es évek maffia-ügyeinek felgöngyölítésében. (Forrás: Magyar Idők)