2018 a családok éve Magyarországon

A kép forrása: hir6.hu

Ebben az esztendőben még nagyobb figyelmet kapnak a magyar családok. A támogatási rendszernek, illetve Magyarország Kormánya erőfeszítéseinek köszönhetően a termékenységi mutató a 2010. évi, 1,23-as mutatóról mára 1,5-re nőtt. A kormány szándéka, hogy a családok helyzete tovább javuljon, és még több gyermek születhessen Magyarországon.

Hanó Miklós, Békéscsaba alpolgármestere, a Kisgazda Polgári Egyesület Országos Elnökségének a tagja kitölti és aláírja a családtámogatási rendszer erősítésének érdekében kibocsátott nemzeti konzultációs kérdőívet – A kép forrása: Hanó Miklós facebook oldala

A családtámogatási rendszer erősítésének érdekében november végén Nemzeti Konzultáció indult. A konzultációs kérdőív kitöltésével és visszaküldésével minden állampolgár elmondhatja véleményét a jelenlegi családtámogatási rendszerről, s arról, hogy annak milyen irányú változtatását tartja kedvezőnek. A Nemzeti Konzultáció kérdőívét magam is kitöltöttem, és arra kérek mindenkit – akiknek fontos gyermekeik jövője -, hogy töltsék ki és küldjék vissza a Nemzeti Konzultációt. (Forrás: Hanó Miklós facebook oldala)