Folytassuk együtt Szabadszálláson

Holczmann Mihály vagyok 63 éves, Szabadszálláson születtem és itt is élek családommal együtt.

Azért vállaltam az önkormányzati képviselő jelöltséget a FIDESZ-KDNP támogatásával, mert a párt szövetség olyan keresztyén, konzervatív értékrendet képvisel (gazdasági növekedés, családok támogatása, migránsok távoltartása, biztonság stb.) amelyet a családommal együtt támogatunk.

  • A Szabadszállási Református Egyházközség gondnokaként, valamint ökomenikusság jegyében fontosnak tartom, a keresztyén közösség, a történelmi egyházak érdekeinek képviseletét a városvezetésben.
  • Felsőfokú műszaki és gazdasági végzettségeimmel – képviselőként – szeretném segíteni a munkahelyteremtést Szabadszálláson – kihasználva a Magyar Kormány közeljövőbeli fejlesztési terveit (M8-as gyorsforgalmú autóút valamint a Belgrád-Budapest vasútvonal megépítése), amely kiváló logisztikai és ipari fejlesztési lehetőséget biztosíthat Szabadszálláson a közlekedési csomópontok (közút-vasút) közvetlen közelsége miatt.
  • Az ipari létesítmények Szabadszállásra települése nem csak munkahely lehetőséget jelenthet az itt élő lakosságnak, hanem a város bevételi forrásait is növelheti, amelyből pl. az utcák burkolatait lehet javítani, de az Önkormányzati pályázatokhoz szükséges önrészt is kiegészítheti.
  • Fontosnak tartom a civilszervezetek közösségformáló tevékenységét, az Ezüst Kopogók Néptánc Egyesület elnökeként és más civilszervezetek tagjaként, támogatom a város örökségeinek, hagyományainak ápolását és megőrzését a gyermekink és unokáink bekapcsolódását a népi kultúra megőrzésében. Pályázatok megírásával segítem a civilszervezetek működési költségeinek szükségleteit.
  • Kisgazda Polgári Egyesület tagjának, fontos a vidék fejlesztése és megmaradása, a mezőgazdaságból élő családok támogatása, az „Isten, Haza Család” értékeinek képviselete itt Szabadszálláson a város önkormányzatában is.
  • Holczmann Mihály,  FIDESZ-KDNP képviselő – jelölt