ajánlott oldalak
fórum
-több
 
Önnek mi a véleményen a jelenlegi magyar média helyzetéről?
Önnek mi a véleményen a jelenlegi magyar média helyzetéről?
2011. január 5., 11:26
Fórumunkat azon céllal indítottuk, hogy eszmét cserélhessünk az új magyar médiatörvényről. Elmondhassuk egymásnak a véleményünket kinek mit is jelent a sajtószabadság, mennyire valósult és valósul ez meg Magyarországon? A média állapotáról, minőségéről, színvonaláról mik a benyomásaink?


 
* Hozzászólás csak regisztrált tagok számára lehetséges.
Ezt mutasd: 
8.
Csorba György
3450Mezőcsát
2011. április 23.,
04:15
nincs előzmény | válasz erre
A legfőbb idje vólt a média szabályozása!!!! Nagyon nagy szükség lenne a valótlan dolgokon "informátorktól kapot információkra való hivatkozással és a megnem nevezni kívánt informátor mögébújva valótlan dolgokat állítani"és a Magyar lakosság körében pánikot, hisztéria keltést okozva az ÍRÓ háttérből jókat mosojogva NA megtettem adolgom!Miért nem vonja felelőségre ezeket az embereket "írókat-riportereket"érdemben felelőségre senki?Még soha nem hallottuk,hogy hasonló dologért FÉRETÁLYÉKOZTATÁSÉRT bárkit is netán felfüggesztet börtön büntetést kapot vólna! 
 
7.
kertészné mészáros éva
Budapest 1056 váci utca 59
2011. április 5.,
14:40
nincs előzmény | válasz erre

Nagyon soka vagyunk azon a véleményen, ha nem teszik vissza a csomagba az Echotv-t akkor lemondjuk az előfizetést a upc-nél.

Ne zsaroljanak a digitális előfizetéssel, mert nem akarom. Pont.

 
6.
kertészné mészáros éva
Budapest 1056 váci utca 59
2011. április 5.,
14:36
nincs előzmény | válasz erre

 

Alaposan körbejárt diktatúra jellemzi a médiahelyzetet.Nem engednek a jóhiszemű kérésnek, sőt a multik diktálnak minden irányból!! Itt az Echotv példája. Önhatalmúlag döntöttek, hogy kiveszi a csomagból és egy gagyi csatornát tesz be a helyére.Ez itt Magyarország nemde??

Én tiltakozom az eljárás ellen, mert ez nem megengedhető egy "demokráciában" Ja!! Hol van a demokrácia??? Ha egyszer multidiktátum v

an akkor ez nem demokrácia. Ez médiadiktatura a javából!!!

 
5.
SZÍKI KÁROLY
EGER
2011. január 7.,
10:17
nincs előzmény | válasz erre

Egerben különösen egyoldalú hírszolgáltatás folyik 1990 óta is. Nincs egyetlen nemzeti újság sem, leszámítva a magánkiadású Hang Szórót és talán egy kisebb televítiós csatornát. Képtelen volt a nemzeti oldal regnálása 12 éve alatt egyetlen polgári lapot elindítani. Heves megyét pedig egyetlen pártos lap tájékoztatja 1945 óta.Országos szinten is érvényesült egy baloldali média túlsúly, főleg a televíziós csatornákon és a nemzetinek mondott közszolgálati tv-ben. ezek elvégezték a szellemi gyarmatosítás feladatát. Ez a '90-ES PAKTUM-hoz köthető be. Tarthatatlan állapot állt elő. sürgős változtatásra van szükség és gyökeresre, hogy a haza visszaszerezhető legyen a gagyiból. Az írott sajtóból van elég, sőt sok is! Mindkét területen kell egy egészséges figyelem terelés, ráhatás! Mert már az iránytűt is kivették az emberek többségének kezéből: mit olvasson, mit nézzen. nem elég csak a Hír Tv és az Echo Tv, vissza kell állítani az M1,M2

 
4.
Remetei
Budapest
2011. január 6.,
21:55
nincs előzmény | válasz erre

Nyírő Gizella ismét fején találta a szöget, élvezettel olvastam már több írását is ezen a honlapon. Magam úgy gondoltam a "reality show" műsorokat tekintve, hogy ennél nincs lejjebb, pedig biztosan van.

Mint a viccben: vitatkozik az optimista és a pesszimista. A pesszimista azt mondja, hogy ennél már nem lesz rosszabb, mire az optimista rávágja, dehogynem!

A testi táplálék helyett is sokszor értéktelen, ártalmas szemetet kapunk, miért ne lenne ez így a szellemi táplálék esetében is!?

Írtó fílinges ez a mai helyzet, nemde?

 
3.
Solymosy József
Velence
2011. január 5.,
16:35
nincs előzmény | válasz erre

Mindennapjainkban a média nem az ötödik, de az első, a legfőbb hatalmi ágazat, ide küzdötte fel magát. Az, hogy a Kormányt egy nemzet többsége választotta meg, az a liberálisék szerint nem számít, Szerintük nem ellenőrizheti a kormány a médiát, viszont az a néhány ilyen, vagy olyan képzettséggel, moralitási hiánnyal rendelkező újságíró irányíthatja a közhangulatot, gáncsolhatja a Nemzet érdekében munkálkodó kormányt. Sajnos liberálisék kezében az "európai háttér hatalom", így a külhoni média a tények alapvető ismerete nélkül is azonnal a magyar csahos bértollnokok segítségére sietett. Egyedül, nagyon egyedül állunk ebben az elliberalizálódott világban, csak összefogással és a magyarok Istenének segítségével kerülhetünk ki győztesen a jelenlegi helyzetből.

                                              Solymosy József

 
2.
Asztalos Géza
Veszprém
2011. január 5.,
15:23
nincs előzmény | válasz erre
Szent István Birodalma a középkori Európa minta-országa volt. A jól szervezett középkori Magyar Királyság gazdasága makroökonómiai értelemben harmónikusan illeszkedett a természetföldrajzi adottságokhoz. Ez a gyakorlat nyelvén azt jelenti, hogy a gazdaság makroökonómiai-tere, azaz a történelmi Magyar Királyság államhatárai által határolt terület és a Kárpát-medence, mint természetföldrajzi egység, a maga páratlanul kiváló természetföldrajzi adottságaival pontosan egybe esett. A Magyar Krályság szervezeti keretei között a nagymúltú nemzet, a magyar élt és alkotott világra szóló dolgokat és a hódító törökök ellen Nándorfehérvári Diadalt. Nem véleletlen, hogy ilyen előzmények után a mi népünk adta a XX. században, a létszámarányához mérten legtöbb nóbel-dijas tudóst a Világnak. A magyarokat a nemzetközi nagytőke rabszolgájává zülleszteni valóban csak azzal a kultúr-mocsokkal lehet, ami az úgynevezett "való világ". A magukat "liberálisok"-nak nevezők még most se nyugszanak. Ez undorító.
 
1.
baranyai
Kisdér
2011. január 5.,
12:18
nincs előzmény | válasz erre

Kedveseim!

 

Tudomásul venném a jelenlegi Sajtótörvény ellen tiltakozók álláspontját, ha ők is tudomásul vennék az enyémet.

Az én véleményem szerint bármit megíhatnának korlátlanul az újságírók, ha korlátlan erkölcsi és anyagi felelősséget vállalnának írásaikért. A leírt szövegük azonban csak bizonyított tényeken alapulhat. Amíg ez nem így működik addig SAJTÓDIKTATÚRÁRÓL beszélhetünk.

Részletezhetjük a fenti soraimat, de ma még nem érdemes, mert a sajtó részéről elutasítás van a javaslatomra.

A T. újságírók kellő felkészültség és tapasztalat hiányában szeretnének bármit megírni korlátlanul, korlátozott felelősségük mellett. Magyarul, ma hazánkban sajtóanarchia van. Márpedig tudjuk, hogy az anarhiát az ellentétjével a diktatúrával lehet egyensúlyba hozni, így alakul a demokrácia.

 
1
 
események
-több
Tartsa a kurzort egy dátum fölé az aznapi programok- ért. Kattintson egy napra a részletekért.
Jelenleg nincs erre a napra vonatkozó információ
 
 
Bejelentés
HírekKisgazdák a parlamentbenSzervezeti hírek, választókerületi hírekBelföld, KülföldKörnyezetvédelemMezőgazdaság, vidék
PublicisztikaFórumÖnök írták
FotókVideókDokumentumokHanganyagok
KPE ElnökségeMegyei elnökökOrszággyűlési képviselőinkPolgármestereinkÖnkormányzati képviselőinkKisgazda Történelem