ajánlott oldalak
fórum
-több
 
A közelmúltban a KPE-KPSZ Párt országos elnöksége, megyei elnökei megvitatták a kisgazda mozgalom jelenlegi helyzetét, jövőbeni lehetőségeit. Egységes álláspont volt, hogy olyan újraszervezést kell elindítani a mozgalmunkon belül, ami hasonlatos a 80 évvel ezelőtti békési megújuláshoz.
Azért indítunk egy új rovatot honlapunkon, mert élő kapcsolatot akarunk mindenkivel, aki sajátjának vallja azt a népi-nemzeti gondolatot, ami a kisgazda világot jellemzi. Azt várjuk, hogy az általunk feltett kérdésekre, előadott problematikus ügyekre válaszok érkeznek, amelyek majd újabb és újabb értelmes a jövőt építő vitákhoz vezethetnek.
A személyes találkozások anyagi, technikai okok miatt egyre nehezebben valósulhatnak meg. Az Internet azonban napi kapcsolatot teremthet közöttünk. Arra kérem kisgazda és leendő kisgazda barátainkat, hogy küldjék el hozzánk az aktuális politikai kérdésekben a magyar vidéket, mezőgazdaságot érintő ügyekben a saját településük gondjait, örömeit, hogy azt megoszthassuk egymás között, megtaláljuk a megoldásokat, vigaszt adjunk, vagy együtt örülhessünk.
 
moderálási alapelvek FAQ levél a moderátornak
 
 
1
 
események
-több
Tartsa a kurzort egy dátum fölé az aznapi programok- ért. Kattintson egy napra a részletekért.
Jelenleg nincs erre a napra vonatkozó információ
 
 
Bejelentés
HírekKisgazdák a parlamentbenSzervezeti hírek, választókerületi hírekBelföld, KülföldKörnyezetvédelemMezőgazdaság, vidék
PublicisztikaFórumÖnök írták
FotókVideókDokumentumokHanganyagok
KPE ElnökségeMegyei elnökökOrszággyűlési képviselőinkPolgármestereinkÖnkormányzati képviselőinkKisgazda Történelem