A közelmúltban a KPE-KPSZ Párt országos elnöksége, megyei elnökei megvitatták a kisgazda mozgalom jelenlegi helyzetét, jövőbeni lehetőségeit. Egységes álláspont volt, hogy olyan újraszervezést kell elindítani a mozgalmunkon belül, ami hasonlatos a 80 évvel ezelőtti békési megújuláshoz.
Azért indítunk egy új rovatot honlapunkon, mert élő kapcsolatot akarunk mindenkivel, aki sajátjának vallja azt a népi-nemzeti gondolatot, ami a kisgazda világot jellemzi. Azt várjuk, hogy az általunk feltett kérdésekre, előadott problematikus ügyekre válaszok érkeznek, amelyek majd újabb és újabb értelmes a jövőt építő vitákhoz vezethetnek.
A személyes találkozások anyagi, technikai okok miatt egyre nehezebben valósulhatnak meg. Az Internet azonban napi kapcsolatot teremthet közöttünk. Arra kérem kisgazda és leendő kisgazda barátainkat, hogy küldjék el hozzánk az aktuális politikai kérdésekben a magyar vidéket, mezőgazdaságot érintő ügyekben a saját településük gondjait, örömeit, hogy azt megoszthassuk egymás között, megtaláljuk a megoldásokat, vigaszt adjunk, vagy együtt örülhessünk.
 
moderálási alapelvek FAQ levél a moderátornak
 
Ön szerint hogy lehetne megoldani a magyarországi romák helyzetét?
2011. április 27.
Olvasóinktól arra, várunk ötleteket, elképzeléseket, hogy hogyan lehetne megoldani a magyarországi roma lakosság nehéz helyzetét. Hogyan lehetne számukra - természetesen az ő közreműködésükkel jobb életkörülményeket teremteni? Ezzel megelőzve egy jövőbeni etnikai és társadalmi konfliktust.
Önnek mi a véleményen a jelenlegi magyar média helyzetéről?
2011. január 5.
Fórumunkat azon céllal indítottuk, hogy eszmét cserélhessünk az új magyar médiatörvényről. Elmondhassuk egymásnak a véleményünket kinek mit is jelent a sajtószabadság, mennyire valósult és valósul ez meg Magyarországon? A média állapotáról, minőségéről, színvonaláról mik a benyomásaink?
Önnek mi a véleménye az új alkotmány tervezetről?
2010. december 3.
A Parlament holnapján olvasható az új alkotmány szabályozási elvei. Arra kérjük olvasóinkat, hogy írják meg fórumunkba, ha bármilyen véleményük, észrevételük van az új alkotmánytervezettel kapcsolatban. Gondolkodjunk együtt!
Nagy hasznok a szerencsétlenségből?
2010. november 9.
Az Önök írták rovatunkban található egy olvasói levél, amely a vörösiszap károsultakat képviselni kívánó ügyvédek magas tiszteletdíjának kérdését feszegeti.
 
1
 
események
-több
Tartsa a kurzort egy dátum fölé az aznapi programok- ért. Kattintson egy napra a részletekért.
Jelenleg nincs erre a napra vonatkozó információ
 
 
Bejelentés
HírekKisgazdák a parlamentbenSzervezeti hírekBelföldKülföldMezőgazdaság, vidék
PublicisztikaFórumÖnök írták
FotókVideókDokumentumokHanganyagok
KPE ElnökségeMegyei elnökökOrszággyűlési képviselőinkPolgármestereinkÖnkormányzati képviselőinkKisgazda Történelem