ajánlott oldalak
fórum
-több
 
A fidesz.hu RSS csatornái:
Mi az az RSS?

Az RSS a Really Simple Syndication (Igazán Egyszerű Hírszolgáltatás) angol kifejezés rövidítése. A betűszó egyfajta szabvánnyá vált, és egy olyan szolgáltatást jelöl, melynek révén Ön anélkül is bármikor megkaphatja a legfrissebb híreket egy honlapról, hogy azt meglátogatná. Az RSS segítségével például megteheti, hogy saját számítógépének Asztalán (Desktop) egy külön ablakban vagy egy futó csíkban, fényújság-szerűen jelenjenek meg a fidesz.hu hírei, miközben Ön valami mással foglalkozik. Módjában áll kiválasztani azt is, hogy pontosan milyen hírekre kíváncsi: ha mondjuk kizárólag a fidesz.hu "Belpolitika" csatornájára iratkozik fel, akkor csak ilyen jellegű hírek érkeznek Önhöz.

Hogyan használhatja az RSS-t?

Az RSS ingyenes szolgáltatás. Használatához Önnek telepítenie kell saját számítógépére egy RSS-olvasó programot, például az általunk is ajánlott alkalmazások valamelyikét (ezek többsége szintén ingyenes). Miután ezt megtette, csak meg kell adnia a program beállításaiban azoknak a csatornáknak a címét, amelyekre fel kíván iratkozni, és ezzel készen is áll arra, hogy számítógépén a fidesz.hu hírei rendszeresen és folyamatosan megjelenjenek.

RSS-olvasó programok

http://www.wildgrape.net/
http://feedreader.com/
http://www.newzcrawler.com/
http://www.effbot.org/zone/effnews-exe.htm
http://bitworking.org/Aggie.html

Bővebb lista RSS programokról:

http://blogs.law.harvard.edu/tech/directory/5/aggregators

 
események
-több
Tartsa a kurzort egy dátum fölé az aznapi programok- ért. Kattintson egy napra a részletekért.
Jelenleg nincs erre a napra vonatkozó információ
 
 
Bejelentés
HírekKisgazdák a parlamentbenSzervezeti hírek, választókerületi hírekBelföld, KülföldKörnyezetvédelemMezőgazdaság, vidék
PublicisztikaFórumÖnök írták
FotókVideókDokumentumokHanganyagok
KPE ElnökségeMegyei elnökökOrszággyűlési képviselőinkPolgármestereinkÖnkormányzati képviselőinkKisgazda Történelem