ajánlott oldalak
fórum
-több
 

Már lehet szavazni az \\\"Év tanyája\\\" közönségdíjra

Létrehozva: 2017. június 7., 12:30 | Utoljára frissítve: 2017. október 20., 11:12
nyomtat küld

A Földművelésügyi Minisztérium idén először meghirdette "Az Év Tanyája" díjat. A díjjal szeretnénk magas szintű elismerésben részesíteni azt a tanyatulajdonost, aki mind a természeti, mind az épített és táji környezetbe illeszkedő tanyát tart fent jó mintául szolgálva más tanyák számára.
A meghirdetett díj mellett közönségdíjat is szeretnénk átadni a pályázatokat benyújtó tanyagazdák egyikének. A közönségdíjat a Facebook oldalon meghirdetett pályázatok közül a szavazás lezárásáig  legtöbb szavazatot begyűjtő tanyagazda kapja majd. Az Ön döntésén is múlik tehát,  hogy melyik tanyagazdának ítéljük majd "Az Év Tanyája" 2017. évi közönségdíját! Vegyen részt Ön is a közönségdíj szavazásban és válassza ki a pályázatok közül az Önnek legszimpatikusabbat! Szavazni 2017. november 5-ig lehet a Herman Ottó Intézet Nonprofit Kft. Facebook oldalán.  Köszönjük, hogy részt vesz a szavazásban! (Forrás: FM Sajtóiroda).
Az „Év tanyája - 2017” pályázat is rámutat arra, hogy a Földművelésügyi Minisztérium rendkívül fontosnak tartja a tanyán élő népesség életminőségének a javítását. A Polgári kisgazdák már a kezdetektől fogva azért küzdenek, hogy a vidéki kistelepüléseken és a tanyán élő népesség megtalálja a boldoguláshoz vezető utat. A termőföld és az ahhoz kapcsolódó édesvíz-készlet olyan értékes természeti erőforrás, amely szakavatott kezekben, a jól megválasztott ágazati szakpolitika mellett a polgári jólét szintjére képes emelni a tanyák és az aprófalvak lakit úgy, hogy közben mentesülnek a nagyvárosok számos hátrányos környezeti hatásától, elsősorban a káros stressztől, a légszennyezettségtől és a zajterheléstől. (KPE).

Tanyai idegenforgalom (Forrás: thermalpanzio.hu)


 
események
-több
Tartsa a kurzort egy dátum fölé az aznapi programok- ért. Kattintson egy napra a részletekért.
Jelenleg nincs erre a napra vonatkozó információ
 
 
Bejelentés
HírekKisgazdák a parlamentbenSzervezeti hírek, választókerületi hírekBelföld, KülföldKörnyezetvédelemMezőgazdaság, vidék
PublicisztikaFórumÖnök írták
FotókVideókDokumentumokHanganyagok
KPE ElnökségeMegyei elnökökOrszággyűlési képviselőinkPolgármestereinkÖnkormányzati képviselőinkKisgazda Történelem