ajánlott oldalak
fórum
-több
 

Pápai Agrárexpo

Létrehozva: 2017. május 18., 13:53
nyomtat küld

2017. május 19. és 20. között kerül sor a nagy hagyományú mezőgazdasági kiállításra és vásárra Pápán.
A nagy érdeklődés mellett megrendezésre kerülő XXI. szakmai rendezvény családias környezetben mutatja be a mezőgazdasági szektor minden szakmai és szórakoztató elemét. Pápa város egyik legnagyobb programja és a régió talán legfontosabb agrárrendezvénye. A pápai Perutz Stadion és a Városi Sportcsarnok közötti területen, valamint magában a csarnokban zajlanak a programok. A rendezvényen a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara szakmai előadásokat szervez, standján pedig falugazdászok és referensek várják az érdeklődők kérdéseit. A szakmai konferenciákon, tájékoztatókon túl a szórakoztató és látványos programokból sem lesz hiány. Sok egyéb mellett gyakorlati, gép-, tenyészállat-, solymász- és lovasbemutatók, valamint fogathajtó verseny is gondoskodik a kilátogatók szórakoztatásáról. A családosan érkező vendégek számára színes és változatos gyermekprogramokkal is készülnek a szervezők. (Forrás: www.programturizmus.hu).
A Polgári Kisgazdák felhívják a figyelmet arra, hogy a Kisalföld agro - ökológiai potenciáljának a hasznosítása fontos nemzetgazdasági tényező. Pápa és környéke a magyar mező- és élelmiszer-gazdaság meghatározó térsége. A XXI. alkalommal megrendezésre kerülő Pápai Agrár-expo megtekintését, az ott elhangzó színvonalas szakmai előadások meghallgatását mindenkinek csak ajánlani tudja a Szerkesztőségünk. (KPE).

 
események
-több
Tartsa a kurzort egy dátum fölé az aznapi programok- ért. Kattintson egy napra a részletekért.
Jelenleg nincs erre a napra vonatkozó információ
 
 
Bejelentés
HírekKisgazdák a parlamentbenSzervezeti hírek, választókerületi hírekBelföld, KülföldKörnyezetvédelemMezőgazdaság, vidék
PublicisztikaFórumÖnök írták
FotókVideókDokumentumokHanganyagok
KPE ElnökségeMegyei elnökökOrszággyűlési képviselőinkPolgármestereinkÖnkormányzati képviselőinkKisgazda Történelem