ajánlott oldalak
fórum
-több
 

Orosz külügy: Trump ma fogadja Lavrovot

Létrehozva: 2017. május 10., 12:53
nyomtat küld

Donald Trump amerikai elnök Washingtonban fogadja Szergej Lavrov orosz külügyminisztert - erősítette meg szerdán az orosz diplomáciai tárca.

“Igen, tervezünk egy találkozót az Egyesült Államok elnökével” – idézte a TASZSZ hírügynökség a névtelenül nyilatkozó diplomáciai forrását.
Ez lesz az eddigi legmagasabb szintű találkozó a két fél között Donald Trump hivatalba lépése óta. Az amerikai elnök és az orosz külügyminiszter tanácskozása a Fehér Ház Moszkvában idézett tájékoztatása szerint közép-európai idő szerint 16 óra 30 perckor kezdődik.

Szombatig marad Lavrov
Lavrov háromnapos munkalátogatásra érkezett az Egyesült Államokba, ahol szerdán – mielőtt Trumppal találkozna – tárgyalásokat folytat Rex Tillerson amerikai külügyminiszterrel is, majd csütörtöktől részt vesz az Északi-sarkvidéki Tanács külügyminisztereinek alaszkai tanácskozásán.
A kétoldalú washingtoni tárgyalások homlokterében a várakozások szerint a szíriai válság rendezésének, valamint a Moszkva és Washington közötti feszült viszonynak a kérdései állnak.
(MTI, hirado.hu)

 
események
-több
Tartsa a kurzort egy dátum fölé az aznapi programok- ért. Kattintson egy napra a részletekért.
Jelenleg nincs erre a napra vonatkozó információ
 
 
Bejelentés
HírekKisgazdák a parlamentbenSzervezeti hírek, választókerületi hírekBelföld, KülföldKörnyezetvédelemMezőgazdaság, vidék
PublicisztikaFórumÖnök írták
FotókVideókDokumentumokHanganyagok
KPE ElnökségeMegyei elnökökOrszággyűlési képviselőinkPolgármestereinkÖnkormányzati képviselőinkKisgazda Történelem