ajánlott oldalak
fórum
-több
 

Dr. Turi-Kovács Béla felszólalása a Parlamentben 2014. október 27-én

Az Országgyűlés október 27-én vette tárgyalásba T/1273. számú előterjesztését a Kormánynak, amely az agrárkár-enyhítési bejelentések és elbírálás-rendszerét az európai uniós előírásoknak megfelelően módosította.
Létrehozva: 2014. október 30., 08:40 | Utoljára frissítve: 2014. november 13., 09:17
nyomtat küld

Fontos tudni, hogy a mezőgazdasági kockázat kezelési rendszert elektronizálják, és a jövőben a kárenyhítő juttatás iránti kérelem csak elektronikus úton lesz benyújtható.

Dr. Turi-Kovács Béla a KPE elnöke parlamenti felszólalásában felhívta a figyelmet arra, hogy a segítségre leginkább rászoruló kis- és középbirtokos termelői rétegek nincsenek abban a helyzetben, hogy az elektronikus bejelentés kötelezettségének segítség nélkül eleget tudjon tenni.

Arra kérte a kormányt, az érintett szaktárcát, hogy az Agrárgazdasági kamara bevonásával adjon hatékony segítséget azoknak, akik ezt igénylik.
 
Czerván György FM államtitkár a válaszában egyetértését fejezte ki, és kijelentette, hogy a segítségnyújtásra felkészítik a falugazdász-hálózatot.
Arra kérjük kisgazda társainkat, hogy ha bármilyen fennakadást tapasztalnának, azt honlapunkon keresztül közöljék velünk.

 
események
-több
Tartsa a kurzort egy dátum fölé az aznapi programok- ért. Kattintson egy napra a részletekért.
Jelenleg nincs erre a napra vonatkozó információ
 
 
Bejelentés
HírekKisgazdák a parlamentbenSzervezeti hírek, választókerületi hírekBelföld, KülföldKörnyezetvédelemMezőgazdaság, vidék
PublicisztikaFórumÖnök írták
FotókVideókDokumentumokHanganyagok
KPE ElnökségeMegyei elnökökOrszággyűlési képviselőinkPolgármestereinkÖnkormányzati képviselőinkKisgazda Történelem