ajánlott oldalak
fórum
-több
 
hírek
korábbiak
A népességfogyást nem migrációval, hanem a családpolitika erősítésével kell megoldani
 Sürgős választ kell adni az európai népesedési problémára, de a népességfogyást nem migrációval, hanem a családpolitika erősítésével kell megoldani - mondta Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn, az Egészségügyi Világszervezet (WHO) európai regionális bizottsága négynapos budapesti ülésének nyitónapján.
Kisgazda olvasóink szíves türelmét kérjük
 Honalpunk megújítása, korszerűsítése folyamatosan történik. A technikai nehézségek ellenére kisgazda tagtársaink és támogatóink tájékoztatását minden nap folytatjuk, a rovatainkat új hírekkel frissítjük.
Orbán: A brüsszeli bürokraták Soros tenyeréből esznek
 A jövő azon múlik - mondta a miniszterelnök a parlament őszi időszakának megnyitó ülésén -, hogy a bevándorló és a nem-bevándorló országok mennyire lesznek képesek együttműködni és együtt élni.
Fontos döntéseket hozott a KPE elnöksége
 Ülésezett a KPE elnöksége és meghatározta az őszi Agrárkamarai választásra, valamint a 2018. évi országgyűlési képviselő választásra, a nemzeti konzultációra a kisgazdák irányadó szempontjait.
kisgazdák a parlamentben
több
Dr. Turi-Kovács Béla felszólalása a Parlamentben 2014. november 3-án
A földgázellátásról szóló 2008. évi XL. törvény módosításáról
Dr. Turi-Kovács Béla felszólalása a Parlamentben 2014. október 27-én
Az Országgyűlés október 27-én vette tárgyalásba T/1273. számú előterjesztését a Kormánynak, amely az agrárkár-enyhítési bejelentések és elbírálás-rendszerét az európai uniós előírásoknak megfelelően módosította.
videó- és hangfelvételek
-korábbiak

Betöltés...

mezőgazdaság, vidék
több
A sertéságazat a mezőgazdaság stratégiai részterülete
A sertéságazat a magyar mezőgazdaság stratégiai területe, amit az is jelez, hogy a 2010-es 6 milliárd forintról mára az ágazat támogatása 17,1 milliárd forintra nőtt - mondta a földművelésügyi miniszter pénteken, Budapesten egy szakmai tanácskozáson.
Jó hírek a hazai agráriumról
A magyar mezőgazdaság jól teljesít. A Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás- és Vásáron Czerván György agrárgazdaságért felelős államtitkár: \"a kibocsátás évről-évre nő, az export folyamatosan emelkedik\".
szervezeti hírek, választókerületi hírek
több
Dobri Lajos naggyá tette a military sportágat
NAGYKANIZSA A military sportág sokat köszönhet Dobri Lajosnak. A Zala megyei lovas szövetség elnöke húsz éve szervez nemzetközi versenyeket a Csónakázó-tó partján.
Fontos döntéseket hozott a KPE elnöksége
Ülésezett a KPE elnöksége és meghatározta az őszi Agrárkamarai választásra, valamint a 2018. évi országgyűlési képviselő választásra, a nemzeti konzultációra a kisgazdák irányadó szempontjait.
belföld, külföld
több
Csodaékszerek Erdélyországból
A Kálvinista Rómába, Debrecenbe mindig érdemes ellátogatni, hiszen a szépen rendezett és karbantartott város számtalan látnivalót kínál.
Eldőlt, több tízezer felnőttnek lesz kötelező visszaülni az iskolapadba
Megjelent az Új Magyarország Vidékfejlesztési Program (ÚMVP) keretében képzési kötelezettséggel rendelkező kedvezményezettek kötelező képzéséről szóló közlemény. Azaz lesznek olyanok, akiknek kötelező lesz visszaülni az iskolapadba.
környezetvédelem
több
Cukorrépából és lenből teljesen lebomló autót építettek
A Polgári Kisgazdák támogatják az új innovatív fejlesztéseket, tekintve hogy a jövő környezetbarát közlekedésének megvalósításához, feltétlenül szükségesek a mai labor és próbaüzemi kísérletek.
Élesen bírálta az éghajlatváltozás tagadóit Ferenc pápa
A Polgári Kisgazdák komolyan veszik Ferenc pápának azt a felhívást, hogy kezdjünk párbeszédet arról: miként építsük, alakítsuk, közös otthonunk a Föld jövőjét.
 
események
-több
Tartsa a kurzort egy dátum fölé az aznapi programok- ért. Kattintson egy napra a részletekért.
Jelenleg nincs erre a napra vonatkozó információ
 
 
Bejelentés
HírekKisgazdák a parlamentbenSzervezeti hírek, választókerületi hírekBelföld, KülföldKörnyezetvédelemMezőgazdaság, vidék
PublicisztikaFórumÖnök írták
FotókVideókDokumentumokHanganyagok
KPE ElnökségeMegyei elnökökOrszággyűlési képviselőinkPolgármestereinkÖnkormányzati képviselőinkKisgazda Történelem