ajánlott oldalak
fórum
-több
 
hírek
korábbiak
A népességfogyást nem migrációval, hanem a családpolitika erősítésével kell megoldani
 Sürgős választ kell adni az európai népesedési problémára, de a népességfogyást nem migrációval, hanem a családpolitika erősítésével kell megoldani - mondta Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn, az Egészségügyi Világszervezet (WHO) európai regionális bizottsága négynapos budapesti ülésének nyitónapján.
Soros György szervezetei az Európai biztonság ellen
 A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szerint Soros György szervezeteinek, mint például a Nyílt Társadalom Alapítvány, komoly hatása van az európai politika alakítására.
Orbán: A brüsszeli bürokraták Soros tenyeréből esznek
 A jövő azon múlik - mondta a miniszterelnök a parlament őszi időszakának megnyitó ülésén -, hogy a bevándorló és a nem-bevándorló országok mennyire lesznek képesek együttműködni és együtt élni.
A Dél-Alföld legértékesebb termékei
 A fűszerpaprika, a bor és az őszibarack más értékes árucikkekkel együtt a dél-alföldi térség legértékesebb termékei. A Földművelésügyi Minisztérium szerint termelésük, értékesítésük és a minőség további javítása a legfontosabb.
videó- és hangfelvételek
-korábbiak

Betöltés...

mezőgazdaság, vidék
több
Megindulhat a magyar tej és tejtermékek kiszállítása a Kínai Népköztársaságba
A Földművelésügyi Minisztérium több éves egyeztetéseknek köszönhetően mától lehetővé vált 13 magyar termelő számára, hogy tejet és tejtermékeket szállítson.
Magyarország számára fontos az agroökológiai szemlélet és a talajvédelem
Dr. Fazekas Sándor Bonnban, a globális klímakonferencia (COP23) agroökológiai tárgyú rendezvényen szólalt fel 2017. november 16-án.
szervezeti hírek, választókerületi hírek
több
Kisgazda olvasóink szíves türelmét kérjük
Honlapunk megújítása, korszerűsítése folyamatosan történik. A technikai nehézségek ellenére kisgazda tagtársaink és támogatóink tájékoztatását minden nap folytatjuk!
Óriási lehetőség a méhészeti ágazatnak
Dr. Nagy István, a Földművelésügyi Minisztérium parlamenti államtitkára Gödöllőn, a Magyar Méhészek 10. Világtalálkozóján: óriási eredmény, hogy az Európai Parlament a méhészeti ágazattal foglalkozik.
belföld, külföld
több
Még az idén repülőket vesz a Magyar Honvédség
Csapatszállításra és légi mentésre alkalmas, műtővel is felszerelhető repülőgépeket vásárol még az idén a Magyar Honvédség - hangzott el az M1 aktuális csatorna vasárnap délutáni Híradójában.
47 határsértőt tartóztattak föl a hétvégén
47 határsértőt tartóztattak föl péntektől vasárnapig az ország területén a rendőrök - tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság hétfőn az MTI-t.
környezetvédelem
több
Konferencia a fenntartható közlekedésről Budapesten
A Zöld Áramlat Alapítvány szakmai közreműködésével a Gazdálkodási és Tudományos Társaságok Szövetsége konferenciát tart a \"Fenntartható Közlekedésről\" 2017. november 21-én.
Gálával zárt az Év emlőse program
2017. november 17-én és 18-án a Magyar Természettudományi Múzeum ad otthont az - Év emlőse: a mogyorós pele - című országos természetvédelmi program kétnapos záró rendezvényének.
 
események
-több
Tartsa a kurzort egy dátum fölé az aznapi programok- ért. Kattintson egy napra a részletekért.
Jelenleg nincs erre a napra vonatkozó információ
 
 
Bejelentés
HírekKisgazdák a parlamentbenSzervezeti hírek, választókerületi hírekBelföld, KülföldKörnyezetvédelemMezőgazdaság, vidék
PublicisztikaFórumÖnök írták
FotókVideókDokumentumokHanganyagok
KPE ElnökségeMegyei elnökökOrszággyűlési képviselőinkPolgármestereinkÖnkormányzati képviselőinkKisgazda Történelem